HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Potrebujeme aj vašu podporu! Utorok 14.2.2017 o 17:00 proti HKM Zvolen

Po reprezentačnej prestávke pokračuje zápasový program Tipsport ligy, v ktorom nás čaká ešte desať zápasov základnej časti. Šesť stretnutí odohráme na domácom ľade, zvyšné štyri na ľade súpera.

45. kolo s prívlastkom Valentínske, odohráme v utorok 14.02.2017 o 17-tej hodine na domácom štadióne proti mužstvu zo Zvolena.

Zvolen sa aktuálne nachádza na siedmom mieste v tabuľke so 65 bodmi. Z posledných siedmich zápasov dokázal vyhrať jeden, na ľade Popradu. Zo zvyšných šiestich duelov tri prehral a v troch remizoval v riadnom hracom čase, no dotiahnuť zápasy do víťazného konca sa Zvolenu nepodarilo. Trénerské trio Mikula, Staš a Podkonický, určite nechcú nechať nič na náhodu a svoj tím počas reprezentačnej prestávky na meranie síl v Liptovskom Mikuláši riadne pripravili.

Reprezentačnú prestávku naši hokejisti využili na zregenerovanie a nabratie nových síl. Okrem klasických tréningov na ľade či v posilňovni  mali deviateho februára sedenie s mentálnym trénerom Michalom Kopčanom. Nebolo to o technikách či stratégiách ale o pochopení a porozumení, toho ako si človek vytvára realitu. 

Sú to veci, ktoré sú založené na skutočnosti, aj keď sme si to neuvedomovali. Myslím, že nám to sedenie s Michalom Kopčanom určite niečo dalo, prezradil Martin Kriška. 

Bolo to výborné. Všetko sú to jednoducho podložené veci. Musíme žiť v prítomnosti a nepozerať sa čo bolo, ale čo je momentálne, doplnil tréner Róbert Spišák.

V utorok nás teda čaká zápas so súperom s ktorým sme sa v tejto sezóne stretli zatiaľ štyri krát. Vzájomné súboje hovoria v náš prospech. V troch stretnutiach sme boli úspešnejší a jeden zápas sme prehrali vo Zvolene 1:5.

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen         4:1 (2:0, 0:0, 2:1)

HKM  Zvolen - MHk 32 Liptovský Mikuláš        3:4 x (2:0, 0:1, 1:2, 0:1)

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HKM Zvolen         4:3 (2:1, 2:2, 0:0)

HKM Zvolen - MHk 32 Liptovský Mikuláš         5:1 (1:0, 3:1, 1:0)

 

Na utorok sme pripravení. Bol čas oddýchnuť, zregenerovať, dať sily dokopy, vyliečiť choroby a doliečiť zranenia. Tých pár dní sme dobre potrénovali a v utorok ideme v plnej zbroji na Zvolen, povedal pre mhk32lm.sk Martin Kriška. 

Ak chceme pomýšľať na boje o play-off musíme minimálne v každom domácom zápase byť úspešní. Všetko podriaďujeme tomu, aby sme boli pripravení na najbližšie domáce stretnutie, dokončil tréner Róbert Spišák.

Verím, že cez prestávku mali chlapci dostatok času na oddych a nabratie síl, fyzických aj psychických. Som presvedčená, že sa v zápase proti Zvolenu zomknú a ukážu všetkým, že to vedia a hlavne že na to play-off majú. Keď dokázali nad Zvolenom zo štyroch zápasov v aktuálnej sezóne vyhrať tri, tak dokážu vyhrať aj ďalší súboj. 

Megie