HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

"Šesťbodové" 44. kolo odohráme v Trenčíne

pridané: 04.02.2017

Tipsport liga má na programe posledné kolo pred reprezentačnou prestávkou. V nedeľu 5.2.2017 pocestujeme pod hrad Matúša Čáka do Trenčína. Ide o ďalší veľmi dôležitý zápas pre nás aj pre Duklu. Momentálne sme tesne pod čiarou postupu do play-off, Trenčín je na desiatej priečke a má o bod menej. Stretnutie má v tomto prípade prívlastok – „šesťbodový“.
 
Trenčín má za sebou v tomto týždni dva zápasy, keď ani v Košiciach, ani v Bystrici, nedokázal aj napriek bojovnému výkonu získať body. Nášmu mužstvu sa v poslednom období nedarí, posledné trojbodové víťazstvo sme uhrali proti Dukle Trenčín na domácom ľade 8:3. Potom nasledovalo čierne obdobie 8 prehier a iba jediné domáce víťazstvo v dohrávke s Martinom (2:1pp). Naposledy sme doma v dôležitom dueli podľahli Novým Zámkom 2:6.

 

Andrej Laco: „Verím, že v Trenčíne podáme o sto percent lepší výkon a zvíťazíme. Zbrane neskladáme, budeme bojovať o play-off do posledného zápasu." 

 

Vzájomné zápasy:

HK Dukla Trenčín – MHk 32 Liptovský Mikuláš    6:1
HK 32 Liptovský Mikuláš – Dukla Trenčín            4:2 
HK Dukla Trenčín – MHk 32 Liptovský Mikuláš    0:3
HK 32 Liptovský Mikuláš – Dukla Trenčín            8:3 

 

Nikdy nie je neskoro, ešte stále máme do bojov o play-off čo povedať. Aj napriek 8 prehrám od začiatku nového roka, ešte stále nie je nič stratené. Každý tím má aj svoje zlé obodbie, zlú sériu, ale aj to zlé sa raz musí skončiť. Ja chlapcom verím, že sa zomknú, zabojujú a odohrajú kvalitný zápas.

„EŠKA“ DO TOHO!!!  VERÍME VO VÁS

Megie