HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Boj o ôsmu priečku pokračuje

pridané: 01.02.2017

V piatok 3.2.2017 o 17-tej hodine privítame na domácom štadióne HC Mikron Nové Zámky.

Zámky sú na poslednom mieste v tabuľke Tipsport ligy s 50 bodmi, na deviatej priečke je Dukla Trenčín, ktorá má len o jeden bod menej ako my. Bodový rozdiel od posledného ôsmeho miesta zaručujúceho play-off  po poslednú priečku tabuľky je len trojbodový. Súboje o ôsme miesto a play-off budú ešte veľmi zaujímavé.

Nové Zámky z posledných piatich stretnutí získali 5 bodov, keď dokázali zvíťaziť v Nitre 3:1 a minulom kole zdolali v predĺžení po dramatickom súboji  Poprad 3:2. V Poprade odohral posledný zápas v drese Nových Zámkov  ich najproduktívnejší  hráč Kamil Brabenec, ktorý sa z rodinných dôvodov vrátil domov  do Komety Brno. 

My sme z posledných piatich zápasov dokázali získať len dva body, keď sme doma zvíťazili po predĺžení nad Martinom 2:1. Naposledy sme vo veľmi oklieštenej zostave podľahli Banskej Bystrici 1:6. Každý zápas je ťažký, no dôležité je to, že play-off máme len vo svojich rukách. Nemôžeme čakať na iné výsledky, ale musíme sa spoliehať na seba, na svoju hru a musíme byť úspešní, ja pevne verím, že budeme," skonštatoval tréner Róbert Spišák. 

Mužstvo neustále trápia zranenia a posledné zápasy do značnej miery ovplyvnila aj pomerne veľká maródka. Je pravda, že určitý zdravotný hednikep tam je, musíme to však prekonať. Hráči, ktorí mali teplotu, sú už relatívne v poriadku. Po chorobe býva organizmus oslabený a je ťažšie sa cez to dostať, ale sú to silní chlapi a pevne verím, že sa s tým dobre popasujú a budú môcť odovzdať na ľade plnohodnotný výkon," povedal pre mhk32lm.sk, tréner Róbert Spišák. 

 

Vzájomné zápasy:

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Nové Zámky      3:2 (2:0, 0:0, 1:2)

HC Nové Zámk - MHk 32 Liptovský Mikuláš        7:0 (2:0, 3:0, 2:0)

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Nové Zámky      2:1 x (0:1, 1:0, 0:0, 1:0)

HC Nové Zámky - MHk 32 Liptovský Mikuláš      5:2 (0:2, 2:0, 3:0)

 

Do prestávky pred poslednou šestinou súťaže nás čakajú dva dôležité a ťažké zápasy. Držme naším chlapcom palce. Matúš Sukeľ: „V piatok hráme doma veľmi dôležitý zápas proti Novým Zámkom a urobíme všetko preto, aby sme vyhrali. Chcel by som týmto pozvať všetkých našich fanúšikov na štadión aby nás prišli podporiť a povzbudiť." 

„EŠKA“ DO TOHO!!! 

M.