HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V piatok 20.01.2017 privítame na domácom ľade susedov z Popradu

HK Poprad svoj posledný zápas odohral na domácom ľade proti súperovi z Banskej Bystrice. Hostia zásluhou gólu Buca išli v jedenástej minúte stretnutia do vedenia. Popradčania dokázali ešte v prvej tretine vyrovnať a zvyšok zápasu už patril im. V druhej tretine sa strelecky presadili Murček a Kroták a v tretej časti hry upravil na konečných 4:1 Radoslav Suchý. Poprad je so 60 bodmi na piatom mieste v tabuľke.

My sme svoj posledný zápas odohrali na ľade Košíc. V prvom dejstve sme sa dostali do vedenia zásluhou Rudolfa Hunu. V druhej tretine za domácich vyrovnával Šoltés. V 30.minúte zápasu sme sa znova dostali do vedenia gólom Patrika Števuliaka a v poslednej časti hry sa strelecky presadili už len domáci hokejisti a zvíťazili 4:2. V tabuľke nám patrí s 51 bodmi ôsma priečka, pričom na siedmy Martin strácame dva body. Deviate miesto patrí Novým Zámkom a desiate Dukle Trenčín, pričom obidve mužstvá majú zhodne 48 bodov.

Bude to veľmi ťažký zápas, situácia v tabuľke je veľmi vyrovnaná. Veríme, že dnes to bude pre nás úspešný zápas a aj za pomoci fanúšikov dokážeme Poprad zdolať a dôležité body zostanú doma.