HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V Košiciach s cieľom bodovať

Zápas s prívlastkom náročný, odohrajú hokejisti Liptovského Mikuláša, ktorí sa v rámci 39. kola predstavia na ľade Košíc. 
 
Po piatkovom zápase s Nitrou, ktorej Liptáci podľahli 1:4, prichádza ďalší zápas a to na ľade Košíc. "Určite ideme na východ s jediným cieľom a to bodovať. Nás v tomto zápase poteší každý bod. Budeme sa snažiť podať čo najlepší výsledok. Naposledy sme v Košiciach hrali dobre, dali sme aj góly, ale viackrát sme inkasovali a tomu sa musíme vyvarovať v dnešnom zápase," povedal pred stretnutím Ján Cibuľa, asistent trénera Liptákov. 
 

Menšia maródka

V metropole východu sa s určitosťou nepredstaví obranca Richard Stehlík, dvojičky Hunovci - Róbert a Richard, Matúš Sukeľ posilní Slovan a zranený je aj naďalej Ivan Brezniak. 
 

Môj dom, môj hrad

V prebiehajúcom ročníku slovenskej najvyššej súťaže sa Mikulášania stretli s Košicami už v štyroch zápasoch, pričom bilancia z nich je nesmierne vyrovnaná. Vo všetkých stretnutiach sa vždy dokázali z víťazstva radovať domáci hráči. Košičania zvíťazili doma 2:0 resp. 7:4 a Liptáci na svojom ľade, zhodne dvakrát 3:1. Podarí sa Liptákom prekvapiť oceliarov a odnesú si z Košíc cenné tri body?
 

Kolísava forma Košíc v úvode roka

Košičanom nevychádza úvod nového roka podľa predstáv a momentálne sa prepadli v tabuľke na 3.miesto za druhú Nitru a prvú Banskú Bystricu. Práve s baranmi odohrali veľmi emotívny a vypätý zápas v predošlom kole, v ktorom ťahali za kratší koniec a prehrali 2:3. V novom kalendárnom roku na svojom štadióne odohrali už štyri stretnutia no, len v jedinom prípade dokázali zvíťaziť a to nad žilinskými vlkmi. Z ich ľadu si najskôr odniesla tri body Nitra, následne Poprad a v poslednom kole už spomínaná Banská Bystrica. V dnešnom stretnutí pomôže Košiciam dostať sa späť do čela tabuľky, aj po zranení, už doliečený Marek Bartánus.
 
Útok
Cibák - Sukeľ - Ru. Huna
Kriška - Uhrík - Uram 
Kabáč - Stümpel - Števuliak 
Laco - Lištiak - Piatka
 
Obrana:
Burzala - Mezovský
Nádašdi - Šiška
Moravčík - Kadlubiak 
Makovský 
 
Brankári:
Križan (Nagy)