HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V piatok privítame Nitru

Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú v piatok 13. januára domáci zápas s Nitrou. Podarí sa Liptákom prerušiť víťaznú šnúru súpera? 


Zverenci Róberta Spišáka nastúpia na zápas 38. kola, v ktorom na domácom ľade privítajú Nitru. "Samozrejme hráme proti úradujúcemu majstrovi. Doma sa nám darí, tak to chceme potvrdiť. Nitra má kvalitný káder, ale my chceme myslieť na seba a podať čo najlepší výkon,” vysvetlil Ján Cibuľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša. 

V zostave Liptákov už figuruje dvojica hráčov - Lištiak, Piatka, ktorí už od zápasu v Žiline nastupujú vo štvrtok útoku spoločne s Uhríkom. “Zatiaľ sa do toho ešte iba dostávam. Je to ťažké sa vrátiť po dvoch mesiacoch, ale dúfam, že mi chlapci pomôžu. Budeme sa snažiť vyhrať a hrať zodpovedne zozadu. My doma určite gól dáme, tak dúfam, že vyhráme,” skonštatoval Lištiak. 

V zápase 38. kola s Nitrou bude chýbať štvorica hráčov - Andrej Laco, Róbert Huna, Ivan Brezniak a Igor Bobček. “Andrej Laco potrebuje už iba pár dní a zapojí sa do zápasového cyklu,” priblížil Cibuľa. 

Útok:
Cibák - J. Sukeľ - Števuliak 
Uram - M. Sukeľ - Kruška
Ri. Huna - Stumpel - Ru. Huna
Uhrík - Piatka - Lištiak 

Obrana: 
Stehlík - Moravčík
Mezovský - Nádašdi
Šiška - Kadlubiak 
Burzala