HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Vo Zvolene aj s Cibákom a Piatkom

Hokejisti Liptovského Mikuláša nastúpia na zápas 36. kola, v ktorom sa predstavia na ľade Zvolena. Po menších zdravotných problémoch sa vracia Cibák, dlhšiu maródku ukončil Piatka. 

Liptáci v poslednom zápase zdolali Trenčín vysoko 8:3. „Gól v úvode nás poznačil, potom tam bolo veľa nepresností. Prišli presilovky, po ktorých sme sa dokázali dostať do vedenia. Boli sme dobrí v útoku a zaslúžene sme zápas vyhrali," povedal po zápase Róbert Spišák, tréner Liptákov. 

Do zostavy Róberta Spišáka sa po krátkej chorobe vrátil Martin Cibák. "Bude na to treba čas, aby som sa dostal do kondície, ako sa hovorí, zápasová prax je tá najlepšia," zhodnotil. Zostavu ako trinásty útočník doplnil Maroš Piatka, ktorý ukončil skoro dvojmesačnú maródku, kvôli zraneniu v hornej časti tela. "Treba mi zápasovú prax, tak aj na začiatok je dobré, že budem na zápase. V prípade potreby nastúpim," skonštatoval. 

Zostava oproti poslednému zápasu prejde menšími zmenami. "Na zápas nevycestujú Kabáč a Makovský. Niektorí hráči sa nám vrátili po zranení, tak ich chceme zápasovo zaťažiť," vysvetlil Ján Cibuľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša.