HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Koncoročný zápas v Nových Zámkoch

Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú zápas na ľade Nových Zámkov. Podarí sa Liptákom uspieť na ľade nováčika? 

V poslednom zápase zdolali zverenci Róberta Spišáka na domácom ľade v súboji o 6. miesto Martin. „Bolo to bojovné stretnutie. Dnes u nás prevažovali skôr obranné činnosti nad útočnými. V závere sme si poistili vedenie, škoda toho, že sme v poslednej minúte inkasovali a nepomohli Križanovi udržať čisté konto. Ďakujem chlapcom za dobrý výkon,“ poznamenal po zápase Róbert Spišák, tréner Liptákov.

Nové Zámky v posledných zápasoch poukazujú na silu svojho kádra. Naposledy len tesne prehrali v Bystrici 1:2. V poslednom domácom vystúpení porazili Poprad vysoko 7:2. “Nové Zámky majú kvalitný káder. Vymenili trénera, my poznáme ich silu. V úvode sa snažia zatlačiť súpera, tak aj teraz dali Popradu v prvej tretine štyri góly,” povedal pred zápasom Ján Cibuľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša. 

V mikulášskej zostave k vážnejším zmenám nepríde. Liptáci veria, že rok ukončia úspešne. “Chceme víťazne ukončiť tento úspešný rok. V zostave nie sú žiadne zmeny, všetko bude tak, ako v posledný zápas proti Martinu,” dodal Cibuľa.