HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Doma privítame Košice

Hokejisti Liptovského Mikuláša privítajú v zápase 30. kola Tipsport ligy na domácom ľade Košice. Liptáci chcú nadviazať na predošlé víťazstvo z posledného zápasu pod Tatrami. 

Počas reprezentačnej prestávky hráči Liptovského Mikuláša výraznejšie neoddychovali. "Mali sme mikrocyklus, ktorý dobíjal baterky čo sa týka kondície. Zaradili sme do tréningov aj silové veci. Teraz sa už pripravujeme po taktickej stránke na najbližšie zápasy," povedal Ján Cibuľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša. 

Súperom druhé Košice

V najbližšom domácom zápase budú zverenci Róberta Spišáka hostiť druhé Košice. Ján Cibuľa, asistent trénera Liptákov pripomenul hneď v úvode predošlé víťazstvo 3:1 z 12. kola: "Košice sú mimoriadne ťažký súper. Posledný zápas doma sme ich porazili a aj u nich sme hrali veľmi dobre. Ostaneme pri útočnej hre, budeme sa snažiť ich zatlačiť do ich pásma a vstreliť dáky ten gól." 

Maródka najmä v útoku

Do najbližšieho zápasu nezasiahne štvorica dlhodobo zranených hráčov - Andrej Laco, Andrej Lištiak, Maroš Piatka a Jakub Sukeľ. Najskorší návrat do zápasu sa skloňuje pri poslednom menovanom. O všetkom rozhodne lekárska prehliadka, ktorú Jakub Sukeľ absolvuje 19. decembra. Najbližšie dva zápasy (Košice a Poprad) vynechá obranca Richard Stehlík, ktorého trápi zranenie v hornej časti tela. "My nie sme klub, ktorý by vyplakával svojich zranených hráčov. Mrzí nás, že máme zranených hráčov, ale tí čo dostali šancu, tak sa jej chytili," dodal Cibuľa. 

Vianoce spojené s hokejom

Najočakávanejšie sviatky v roku sa už pomaly blížia. Vianočná nálada v mikulášskom tíme vyvrcholí 26. decembra v domácom zápase proti Banskej Bystrici, v ktorom nastúpia mikulášski hokejisti v špeciálnych vianočných dresoch. "V šatni je veľmi dobrá atmosféra. Chalani chcú hrať, čo je podstatné," poznamenal Marek Uram, útočník Liptákov.