HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Juraj Kadlubiak: Von hráme s prehnaným rešpektom

Hokejisti Liptovského Mikuláša naposledy odohrali zápas 11. decembra, keď na ľade Nitry prehrali 3:6. Liptáci v doterajšom priebehu bodovali vo väčšine prípadov na domácom ľade. Efektivita u súpera je o niečo horšia.
 
V doterajšom priebehu súťaže zbierajú Liptáci zväčša body na domácom ľade. Podľa Kadlubiaka je problémom zbytočne moc veľký rešpekt pred súperom. “Von začíname zápas s trošku väčším rešpektom. Súperovi necháme väčší priestor, my sa potom iba bránime. Musíme trošku hrať agresívnejšie smerom dopredu aj u súperov.”

Zápasové voľno, potom Košice

Najbližšie dni sa kolotoč Tiposport ligy na pár dní pozastaví. "Tento týždeň budeme mať dlhšie tréningy na naberanie kondície. Budúci týždeň nás už čaká klasický zápasový cyklus,” zhodnotil Kadlubiak.
 
Najbližší zápas odohrajú Liptáci 20. decembra, keď na domácom ľade privítajú druhé Košice. “Musíme sa na Košice dobre pripraviť. Doma sme ich už raz porazili, ale bude to ťažký a náročný zápas. Dôležité bude dobre začať a potom nepoľaviť,” dodal.
 
Domácemu zápasu s Košicami sa budeme podrobnejšie venovať už o pár dní. Všetky informácie budú na oficiálnej webovej stránke klubu.