HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Na domácom ľade proti Žiline

Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú v piatok o 17:00 domáci zápas so Žilinou. V ďalšom stredoslovenskom derby rozhodne nemôžeš chýbať! 

Liptáci majú za sebou úspešnú sériu štyroch víťazných zápasov, v ktorých dokopy nazbierali desať bodov. Podľa Jána Cibuľu, asistenta trénera Liptovského Mikuláša, je dôležitý každý jeden bod. “Nepozeráme sa na žiadnu sériu. Potrebujeme zbierať body v každom zápase. Liga je veľmi vyrovnaná, my potrebujeme vyhrať s každým. V poslednom zápase sa hralo hore dole. Žilina dala veľa gólov, takže budeme sa musieť sústrediť viac na obranu,” skonštatoval Cibuľa. 

Maródka štyroch hráčov

Štvorica hráčov - Maroš Piatka, Andrej Lištiak, Andrej Laco a Jakub Sukeľ bude pre zranenia chýbať v najbližších zápasoch. Prvé odhady o návrate sú až koncom tohto roka. “Vyzerá to tak, že chalani sa vrátia až na Vianoce, niektorí až po novom roku,” dodal Cibuľa, asistent trénera Liptákov. 

Števuliak gólový recept nepozná

V poslednom domácom zápase so Žilinou sa hokejisti Liptovského Mikuláš tešili z výhry 2:1. Práve 20-ročný útočník bol autorom oboch presných zásahov. “Neviem či to je dáky recept, možno je do môj šťastný tím, keď mi to proti ním padá. Uvidíme, je jedno kto skóruje, chceme vyhrať a s tým ideme aj do zápasu," zhodnotil Števluiak. 

 

Ako uviedol asistent trénera Ján Cibuľa, zostava z posledného zápasu proti Zvolenu by sa meniť nemala.