HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Liptákov čaká zápas s Novými Zámkami

V piatok 28.10.2016 pokračuje Tipsport Liga 16. kolom. V ňom vycestujú Liptáci na štadión do Nových Zámkov. Na domácom ľade zdolali Mikulášania v dramatickom zápase Novozámčanov 3:2, podarí sa im uspieť aj v druhom meraní síl? 

Slabá koncovka Nových Zámkov 

Hráči Nových Zámkov sa od úvodu sezóny trápia v zakončení. V šestnástich doterajších zápasoch sa dokázali presadiť len tridsaťdvakrát, čo je najmenej z celej ligy. To, že v ich kabíne nebolo všetko s kostolným poriadkom, dokumentuje aj výmena na trénerskom poste. Hlavného trénera Miroslava Chudého vystriedal pri kormidle Július Penzéš. Ten si však doposiaľ v šiestich dueloch pripísal len jediné víťazstvo v Košiciach a chudobných šesť bodov.

Hráčske výmeny v kabíne Novozámčanov

Na slabý a nevýrazný štart do sezóny doplatili aj viacerí hráči Nových Zámkov. Zbaliť kufre si museli postupne Ján Semorád, Peter Štindl či brankár Marek Šimko. Na hosťovanie odišli Tomáš Török a rovnako aj Albín Podstavek. Naopak do mužstva od začiatku sezóny pribudlo viacero zaujímavých zahraníčných mien. Fíni Saarinen a Makinen, švédsky gólman Lundström, či trojica Čechov Drtina, Bahenský a naposledy útočník Pitule. 

Liptovský Mikuláš udobruje fanúšikov 

Liptovský Mikuláš má za sebou dva nevydarené zápasy. Liptáci prehrali v nedeľu s Banskou Bystricou doma 1:5, no fanúšikov si rozhnevali v utorok po slabučkom výkone a hanebnej prehre s tímom SR20 1:3. Ak si chcú Liptáci stále udržať priaznivcov mali v najbližšom zápase podať diametrálne odlišný výkon a z horúceho ľadu z Nových Zámkov priniesť nejaké body, v najlepšom prípade hneď všetky tri.