HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

S Košicami s plným bodovým ziskom

V 12. kole Tipsport ligy privítali hráči MHk 32 Liptovský Mikuláš na domácom ľade súpera z Košíc.

 
Väčšia aktivita bola od úvodu na hokejkách hokejistov z východu republiky, ale do gólovej bodky ju nepretavili. Zahrmieť mohlo naopak na druhej strane, v 7. minúte ale strela Urama išla tesne nad košickú bránku. Na druhej strane proti Križanovi vzápätí neuspel Bartánus. Radosť na štadióne zavládla v 16. minúte, keď v sieti skončila strela Sukeľa.
 
Strelec úvodného gólu mohol na začiatku prostrednej časti hry zvýšiť na dvojgólový rozdiel, z uhla triafal len do brankára Kopřivu. Ten v 27. minúte vyrazil strelu Laca, ale dorážka Lištiaka už znamenala stav 2:0. Odpoveď Košíc prišla o päť minút, keď sa nemýlil Bartánus. V závere tejto časti hry sa ešte predsa len tešili fanúšikovia Liptovského Mikuláša, keď na 3:1 zvyšoval Laco.
 
Štvrtý gól mohol v 43. minúte pridať Kabáč, brankár košického celku si ale poradil s jeho trestným strieľaním, ktoré bolo nariadené po faule na mikulášskeho útočníka. Potom so svojimi pokusmi postupne neuspeli Laco, Rudolf Huna a Stehlík. To však už nič nezmenilo nad cenným víťazstvom Liptovského Mikuláša nad Košicami.
 

"EŠKA" DO TOHO!!!

 

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC Košice               3:1 (1:0, 2:1, 0:0)

Góly: 16. Sukeľ (Kriška, Oravec), 27. Lištiak (Laco, Moravčík), 40. Laco (Sukeľ) – 32. Bartánus (Bicek, Boltun). 
 
Vylúčenia: 3:6
Presilovky: 0:0
Oslabenia: 0:0
 
 
MHK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Mezovský, Šiška, Oravec, Stehlík, Kadlubiak, Moravčík, Bobček, Brezniak – Ru. Huna, Ro. Huna, Ri. Huna – Kriška, Sukeľ, Uram, Lištiak, Piatka, Laco – Števuliak, Stümpel, Kabáč.
HC Košice: Kopřiva – Deyl, Vašíček, Jankovič, Šedivý, Šmach, Matejka, Michalčin – Hričina, Suja, Nagy – Bicek, Boltun, Bartánus – Hruška, Milý, Varga – Bartoš, Klíma, Šoltés.
 
Rozhodovali: Orolin, Valach - Gajan, Gavalier,
Divákov: 2150 divákov