HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Domáci zápas so Zvolenom

Hokejistov Liptovského Mikuláša čaká ďalší domáci zápas, v ktorom zabojujú o dôležité body v tabuľke najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. Špeciálny zápas to bude hlavne pre Michala Šišku, ktorý nastúpi proti bývalým spoluhráčom. 

Liptáci majú za sebou náročný dvojzápas, v ktorom najskôr porazili slovenskú 20-tku jednoznačne 8:1, ale naopak v piatkovom stretnutí neuspeli na ľade Trenčína, ktorému podľahli vysoko 1:6. „Zápas sme nezačali zle. Dostali sme sa do vedenia, dokonca pri oslabení sme šli do prečíslenia, no zle sme ho vyriešili. Od toho momentu domáci prevzali iniciatívu a Dukla bola lepšia vo všetkých ukazovateľoch. V závere sme sa snažili skorigovať výsledok, no nepodarilo sa," povedal po zápase v Trenčíne Róbert Spišák, tréner Liptákov.  

Zápas so Zvolenom

V nedeľu 2. októbra privítajú mikulášski hokejisti atraktívneho súpera zo Zvolena, ktorý v poslednom zápase podľahol Banskej Bystrici 5:6. „Bystrica bola lepšia a zaslúžene vyhrala. Musíme si však uvedomiť, že máme zložený mladý tím z hráčov, ktorí ešte vlani hrali za juniorov alebo dorast. Máme teda neskúsený mančaft, niektorí hrajú prvé extraligové zápasy, takže si vážim ako k tomu pristúpili i ako hrali," vyjadril sa po susedskom derby Josef Turek, tréner Zvolena. 

Špeciálny zápas pre Šišku

Obranca Liptovského Mikuláša, Michal Šiška, ešte v sezóne 2011/2012 obliekal dres extraligového Zvolena. Na vzájomný zápas sa ale teší. "Vždycky zápas proti bývalým tímom je špecifický a hlavne preto, že som zo Zvolena. Bude to zaujímavé, ale určite pre mňa o niečo vybičovanejšie ako iný zápas," skonštatoval Michal Šiška. 

Plný dom

Vedenie hokejového klubu, ale aj samotní hráči veria, že cestu na zimný štadión si nájde opäť tisíce ľudí. "Naposledy to bolo cítiť, že bol aj televízny zápas, tak prišlo o niečo menej ľudí. Verím, že tento krát sa už zaplnia tribúny a odmenou pre nich bude víťazstvo," povedal pred zápasom Jozef Stümpel, útočník Liptákov.