HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Podtatranské derby s Popradom

Hokejisti Liptovského Mikuláša privítajú v rámci 4. kola Tippsport Ligy súpera z Popradu. Nadviažu zverenci Róberta Spišáka na nedeľnú výhru s Nitrou? 

Najvyššia slovenská hokejová súťaž bude pokračovať zápasmi 4. kola. Domáci Liptovský Mikuláš privíta atraktívneho súpera zo susedného Popradu. "Bude to ťažký zápas, ako aj ďalšie ostatné zápasy pre náš novovytvorený tím. Poprad k nám príde prakticky bez bodu, takže sa určite o niečo pokúsi. Do zápasu ideme s pokorou a so zdravou sebadôverou," skonštatoval pred zápasom Ján Cibuľa, asistent trénera Liptovského Mikuláša. 

Poprad doposiaľ bez bodu

"Kamzici" smerujú na Liptov plní odhodlania, keďže v doterajšom priebehu sa im nepodarilo ešte ani raz bodovať. Podľa Patrika Števuliaka, ktorý minulú sezónu obliekal práve dres Popradu, rozhodne obetavosť a nasadenie v zápase. "Majú nový tím a aj trénera. Musíme hlavne veľa korčuľovať, hrať do tela a ísť do toho obetavo. Nálada v kabíne je dobrá, i keď sme prehrali v Košiciach. Bol to náročný zápas, bojovali sme, ale teraz je pred nami ďalší zápas, v ktorom chceme naplno bodovať," zhodnotil pred zápasom Števuliak. 

Skvelá atmosféra

Už prvý zápas s Nitrou naznačil, že ľuďom v Liptovskom Mikuláši extraligový hokej chutí. Skvelá hokejová atmosféra sa očakáva aj v podtatranskom derby s Popradom. "Dúfam, že sme ľudí v poslednom domácom zápas s Nitrou dostatočne nevnadili. Liptovský Mikuláš je hokejové mesto, takže verím, že ľudia nás prídu povzbudiť," poznamenal Ján Cibuľa, asistent trénera Liptákov.

Nečakajte zbytočne v rade

Cena lístka je 4 €/osobu, zľavy ponúkame pre ZŤP a deti do 15 rokov, ktorí si môžu zakúpiť lístky za 2€. (ZŤP a vek je nutné dokladovať preukazom ZŤP a preukazom poistenca priamo pri nákupe zľavneného lístka) Deti do 6 rokov veku s preukazom poistenca majú vstup zadarmo.

  • Hlavná pokladňa na Zimnom štadióne bude otvorená v deň zápasu od 15.00 hod., pokladňa č.2 od 16.00 hod.. 

foto: Tomáš Batiz