HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Hlavným trénerom juniorky sa stal Rudolf Záruba

Vedenie hokejového klubu MHK 32 Liptovský Mikuláš angažovalo na post hlavného trénera juniorky Rudolfa Zárubu, ktorý naposledy pôsobil pri “Béčku” Liptovského Mikuláša.

Trénera Rudolfa Zárubu fanúšikom mikulášskeho hokeja detailnejšie predstavovať netreba. Už dlhé roky je spájaný s hokejom v Liptove. Na staronovú výzvu trénera juniorov sa podľa jeho slov teší: "Táto ponuka prišla úplne ako z jasného neba. Je to extraliga juniorov, takže určite som neváhal a rád som ju prijal. Ďakujem za prejavenú dôveru vedeniu klubu," poznamenal Záruba, ktorý ako tréner pri tejto kategórii pôsobil ešte v sezóne 2012/2013. “Bolo to už dávno. Tuším, že v tej kategórii vtedy hrával Filip Mezovský, Rado Macík, Filip Oravec a Michal Uhrík,” dodal. 

S jasným cieľom do sezóny

V poslednej sezóny juniori Liptovského Mikuláša nenadviazali na predošlé druhé miesto zo sezóny 2014/2015. S novým začiatkom prichádzajú aj nové ciele. “Celá sezóna bude určite náročná, ale boli by sme veľmi radi, keby sa nám podarilo prebojovať do prvej šestky,” skonštatoval Záruba. 

V hráčoch vidí potenciál

Pre staronového trénera Rudolfa Zárubu nie sú terajší hráči mikulášskej juniorky neznámi. Spoliehať sa bude hlavne na skúsenosti v obrane. “Určite chceme pozdvihnúť úroveň mikulášskej juniorky. Sú tam aj hráči, ktorí mali kontakt s "áčkom", takže kvalita tam je. V obrane je skúsený Jakub Nemec s Liborom Uličným. V útoku hádam nájdeme počas sezóny dobrého strelca,” dodal na záver.