HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Usmernenie pred úvodným zápasom sezóny

Vážení hokejoví fanúšikovia,

dnes začal predpredaj vstupeniek na úvodný zápas sezóny, ktorý sa uskutoční v nedeľu 11.9.2016 o 17,00 hod. s HK Nitra a permanentiek na hokejovú sezónu 2016/2017. Z dôvodu zvýšeného záujmu divákov o toto stretnutie si dovoľujeme požiadať Vás, aby ste si v prípade možnosti zakúpili vstupenky už v predpredaji.

Predajné miesta vstupeniek a permanentiek:

- na sekretariáte Mestského Hokejového klubu – vchod od ul. Partizánov, administratívna budova pri SE Aréne (starý ZIMNÝ ŠTADIÓN), 1. poschodie v pracovných dňoch 8,00 – 15,00 hod..

- v JL Aréne v bare od 7,30 - 20,00 hod. V prípade záujmu o permanentky je potrebné si ich záväzne rezervovať na tel. 044 / 55 243 45, alebo e-mailom na adrese sekretariat@mhk32lm.sk. Po 15,00 hod. budú rezervované permanentky pripravené pre záujemcov priamo v JL Aréne na vyzdvihnutie.

V JL Aréne nie je možné zakúpiť si permanentky bez predchádzajúcej rezervácie spôsobom uvedeným vyššie! 

          Z dôvodu plynulého zabezpečenia vstupu divákov na podujatie Vás žiadame o dodržiavanie Organizačno-návštevného poriadku podujatí organizovaných Mestským Hokejovým klubom 32 Liptovský Mikuláš, ktorý je k dispozícii na všetkých vývesných plochách a informačných miestach v okolí Zimného štadióna. Vstup na Zimný štadión pred zápasom bude divákom umožnený od 16,15 hod..

Vstup divákov na Zimný štadión od parkoviska pri administratívnej budove je zakázaný, rovnako parkovacie plochy vo vnútri areálu sú vyhradené len pre vozidlá s parkovacou kartou. Orientačný plán vstupov na podujatie bude vyvesený pred zápasom na vývesných plochách a informačných miestach na Zimnom štadióne.

Našou snahou je zabezpečiť bezproblémový priebeh podujatí organizovaných MHK a dohliadnuť na maximálnu bezpečnosť Vás divákov.

Za porozumenie ďakujeme.