HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

„EŠKA“ na ľade.

Liptovskomikulášsky hokejisti vykorčuľovali na ľad.

V pondelok 25.7. sa zverenci Róberta Spišáka po prvýkrát stretli v šatni po dovolenkách, ktoré absolvovali po ukončení letnej prípravy na suchu. Od pondelka už budú zarezávať počas tréningov na ľadovej ploche tréningovej haly.

Trénerovi sa na ľade hlásili všetci hráči, ktorí absolvovali prípravu na suchu. Chýbal iba Jakub Sukeľ, ktorý sa podrobil operácii ramena, a do prípravy sa zapojí neskôr. O ďalšom pôsobení v našom mužstve sa rozhodne u Michala Šišku, ktorý sa pripojil k mužstvu. V našom drese sa predstavil počas minulosezónneho play off.  Rovnako sa k tímu pripojil aj Matej Moravčík. Naši hráči budú trénovať jednofázovo sedem týždňov. Raz, či dvakrát do týždňa si odskočia aj do LM training center. Súčasťou každej tréningovej jednotky je rovnako pobyt v telocvični, v ktorej chlapci pilujú silu svojich svalov.

Hráči absolvujú minimálne šesť prípravných zápasov. Ich zoznam nájdete na konci článku. V riešení je ešte jeden súper. Tým pádom by sa naplnila trénerova predstava o siedmich prípravných zápasoch.

S mužstvom vykorčuľovali na ľad aj Martin Kriška, Milan Jurčina a Rudolf Huna, ktorí si hľadajú svoje nové pôsobisko.

Finálna podoba kádra sa bude kryštalizovať počas mesiaca august. Hráči ešte môžu prísť aj odísť. Všetko sa ukáže v najbližšej dobe.

 

Hráči: Križan, Pravda, Bátory (Jun.) – Faith, Kuric, Vybíral, Uram, Sukeľ M., Števuliak, Cibuľa, Piatka, Lištiak, Marcinko, Brezniak, Rušin, Mezovský, Grman, Burzala, Nádašdi, Šiška, Kadlubiak, Oravec, Moravčík, Oško I., Nemec

Chýbajú: Sukeľ J. (po operácia ramena)  

 

Zoznam prípravných zápasov:

9.8.  „EŠKA“ - Poprad

16.8.  „EŠKA“ - Nowy Targ

19.8.  Nowy Targ - „EŠKA“

24. – 26.8. účasť na Spišskom pohári (3 zápasy)

 

„EŠKA“ DO TOHO!!!