HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Hokejbalový turnaj Fanklubov na Liptove.

pridané: 08.06.2016

Naši verní fanúšikovia „EŠKY“, Partizáni Liptovský Mikuláš, sa rozhodli pritiahnu na Liptov 11. ročník Hokejbalového turnaja Fanúšikov.

V krátkosti Vám predstavíme myšlienku turnaja. Hokejové fankluby z celého Slovenska si pred pár rokmi založili hokejbalový turnaj, ktorý mal a má utužovať vzťahy. Tento rok napíše už svoje 11. pokračovanie. Organizácia koluje po slovenských mestách. Turnaj sa konal v Nitre, Bratislave, Piešťanoch, Martine a tak ďalej. Tento rok si organizáciu turnaja zobrali na plecia fanúšikovia z Liptovského Mikuláša. Turnaj sa na Liptove uskutoční po prvýkrát. Turnaja sa tento rok zúčastnia mužstvá zo Skalice, Košíc, Zvolena, Martina, Nitry, Spišskej Novej Vsi, Žiliny, Popradu, Piešťan a domáceho výberu z Liptovského Mikuláša. Minulý ročník sa konal v Nitre (asi po 3x) a víťazom sa prekvapujúco stali hráči zo Spišskej Novej Vsi, keď porazili vo finále Nitru. Toľko krátko k histórii turnaja.

Rovnako aj klub podporuje túto peknú myšlienku, a stojíme pevne za našimi vernými fanúšikmi.

 

Tomáš Šury, predseda Fans MHK 32 Partizáni: „Som nesmierne rád, že sa nám podarilo pritiahnuť toto podujatie k nám do Liptovského Mikuláša. Tešíme sa, aj keď organizácia si vyžaduje veľa síl. Všetko robíme počas nášho voľného času z vlastných radov, a aj toto je pekné, že naši členovia sa pridávajú k organizačnému výboru sami.“

 

Tomáš Paprčka, člen Fans MHK 32 Partizáni: „Organizácia si vyžaduje veľa času, ale ideme sa s tým „poprať“. Chceme, aby turnaj bol naozaj na vysokej organizačnej úrovni, nič nechceme nechať na náhodu. Verím, že nás prídu ľudia podporiť aj priamo na zimák počas našich zápasov. Budeme bojovať za Liptovský Mikuláš, za naše krásne mesto. Na ihrisku necháme aj srdce. Verím, že ľudia nám prídu pomôcť v ťažkých zápasoch, a dopomôžu nám k čo najlepšiemu výsledku na turnaji.“  

My len pripomenieme, že našim chlapcom budeme držať palce. Na otvorenie turnaja prisľúbil účasť aj riaditeľ PRO hokeja, Richard Lintner. Na Liptove nesmieš chýbať. Príď povzbudiť chlapcov priamo na zimný štadión. Domáci výber Liptovského Mikuláša odohrá zápasy v piatok o 11:20 a o 15:50.

„EŠKA“ DO TOHO!!!

 

Pridávame videá z losovania základných skupín turnaja a videopozvánky známych Slovenských a Mikulášskych športovcov.