HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Liptovskomikulášska „EŠKA“ naskočila do letnej prípravy.

pridané: 18.05.2016

Hráči MHK 32 už tvrdo zarezávajú na tréningoch. Pre hráčov neobľúbená časť roka, letná príprava, je tu.

Hráči MHK 32 Liptovský Mikuláš sa v pondelok 16.5. o 8:30 po prvý krát stretli pred novou sezónou v šatni na zimnom štadióne. Na pozícii trénera „A“ - mužstva pokračuje Róbert Spišák.

Po príhovore trénera a predsedu predstavenstva klubu Ivana Droppu, ktorí hráčov privítali a popriali im pevné zdravie, sa naplno pustili do letnej zaberačky. Letná príprava potrvá do 1. júla, kedy sa hráči rozídu na dovolenky, a následne opäť v priebehu júla naskočia na prvé tréningy na ľade. Do letnej prípravy sa zapojili sedemnásti hráči. Ondrej Burzala a Juraj Kuric trénujú  individuálne a k mužstvu by sa mali pridať v júli. Po zvládnutí maturitných skúšok by sa k „A“ – mužstvu mal pripojiť aj Miroslav Struška, ktorý začal prípravu v Juniorke. Na skúšku prišli Dávid Rušin a Karol Križan, tréneri ich budú pozorne sledovať, a po príprave na ľade sa rozhodne o ich osude. Z minuloročného kádra sa do prípravy nezapojili Peter Gápa, Jaroslav Jabrocký, Peter Bartík, Michal Dovina, Michal Šiška a Peter Guľa, ktorý ukončil hokejovú kariéru. S mužstvom trénujú aj Matúš Sukeľ a Patrik Števuliak, o osude ktorých sa rozhodne počas leta.

Prípravu zahájili: Filip Mezovský, Jakub Sukeľ, Maroš Piatka, Juraj Kadlubiak, Tomáš Nádašdi, Ján Cibuľa, Marek Uram, Michal Grman, Andrej Lištiak, Filip Oravec, Ivan Brezniak, Ivan Oško, Vladimír Vybíral, Karol Križan (na skúške), Dávid Rušin (na skúške), Patrik Števuliak, Matúš Sukeľ

„EŠKA“ DO TOHO!!!

Tomáš Paprčka