HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Športový riaditeľ klubu Ing. Vlastimil Škandera odovzdal pamätné plakety

V rámci 90. výročia založenia hokeja v Liptovskom Mikuláši športový riaditeľ odovzdal pamätné plakety trénerom a hráčom, ktorí pôsobili v našom klube.
Jančuška Milan - odchovanec, ktorý pôsobil vo všetkých mládežníckych kategóriách nášho klubu a od roku 1979 vo VSŹ Košice. V Liptovskom Mikuláši trénoval v rokoch 2005-2007 a 2020-2021, v 6 extraligových klubov, v poľskej a francúzskej lige. Je lídrom v našej najvyššej súťaži, keď odkaučoval viac ako 800 zápasov a prekročil hranicu 400 víťazstiev.
Hejčík František - hlavný tréner, ktorý spolu s asistentom Dušanom Macoszekom trénoval naše A mužstvo v sezóne 2002/2003.
Bartánus Karol - odchovanec klubu, útočník draftovaný v roku 1997 Bostonom Bruins. V súčasnosti pôsobí ako štátny tréner šortreku pre Nemecký olympijský zväz.
Janka Chamulová-Čulíková - odchovankyňa nášho klubu, post v útoku začínala v žiackych kategóriách, následne v Slovane Bratislava, Spišskej Novej Vsi a Poprade. Od 15 rokov hrala za slovenskú ženskú reprezentáciu. Zúčastnila sa na dvoch svetových univerziádach, majstrovstiev svete a ZOH 2010 vo Vancouveri. V súčasnosti sa dala na kariéru hokejového rozhodcu.
Jana Budajová - kariéru začínala v klube krasokorčuľovania následne v hokejových triedach nášho klubu, ako 12 ročná už začala chytať v slovenskej extralige žien. Tri sezóny pôsobila v ruskej ženskej KHL. Účastníčka piatich šampionátov MS žien, niekoľko krát ocenená ako najlepšia brankárka extraligy žien. Najmladšia slovenská účastníčka na ZOH vo Vancouveri.
Ladislav Bača - odchovanec klubu na poste obrancu, pôsobil v HK Kriváň aj Partizán. Hráč kádra, ktorý v sezóne 1988/1989 bol víťazom I.SNHL , následne pôsobil v Dubnici a slovinskom Kranji.