Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Športový riaditeľ klubu Ing. Vlastimil Škandera odovzdal pamätné plakety

V rámci 90. výročia založenia hokeja v Liptovskom Mikuláši športový riaditeľ odovzdal pamätné plakety trénerom a hráčom, ktorí pôsobili v našom klube.
Jančuška Milan - odchovanec, ktorý pôsobil vo všetkých mládežníckych kategóriách nášho klubu a od roku 1979 vo VSŹ Košice. V Liptovskom Mikuláši trénoval v rokoch 2005-2007 a 2020-2021, v 6 extraligových klubov, v poľskej a francúzskej lige. Je lídrom v našej najvyššej súťaži, keď odkaučoval viac ako 800 zápasov a prekročil hranicu 400 víťazstiev.
Hejčík František - hlavný tréner, ktorý spolu s asistentom Dušanom Macoszekom trénoval naše A mužstvo v sezóne 2002/2003.
Bartánus Karol - odchovanec klubu, útočník draftovaný v roku 1997 Bostonom Bruins. V súčasnosti pôsobí ako štátny tréner šortreku pre Nemecký olympijský zväz.
Janka Chamulová-Čulíková - odchovankyňa nášho klubu, post v útoku začínala v žiackych kategóriách, následne v Slovane Bratislava, Spišskej Novej Vsi a Poprade. Od 15 rokov hrala za slovenskú ženskú reprezentáciu. Zúčastnila sa na dvoch svetových univerziádach, majstrovstiev svete a ZOH 2010 vo Vancouveri. V súčasnosti sa dala na kariéru hokejového rozhodcu.
Jana Budajová - kariéru začínala v klube krasokorčuľovania následne v hokejových triedach nášho klubu, ako 12 ročná už začala chytať v slovenskej extralige žien. Tri sezóny pôsobila v ruskej ženskej KHL. Účastníčka piatich šampionátov MS žien, niekoľko krát ocenená ako najlepšia brankárka extraligy žien. Najmladšia slovenská účastníčka na ZOH vo Vancouveri.
Ladislav Bača - odchovanec klubu na poste obrancu, pôsobil v HK Kriváň aj Partizán. Hráč kádra, ktorý v sezóne 1988/1989 bol víťazom I.SNHL , následne pôsobil v Dubnici a slovinskom Kranji.