HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V piatok 27. januára zabojujeme v Nitre

Tipos extraliga pokračuje v piatok 27. januára 33. kolom, v ktorom vycestujeme za súperom do Nitry. Zverenci trénera Stavjaňu sú na jedenástej priečke v tabuľke a majú o osem bodov menej ako náš tím. Corgoni dohrávali tridsiate kolo Tipos extraligy v utorok 24. januára, kde si svoje sily zmerali s posledným Prešovom, na body však nesiahli. Prešov si na svoje konto pripísal výhru 4:3 a na predposlednú Nitru stráca jedenásť bodov a má o zápas k dobru.

Najproduktívnejším hráčom Nitry je rodák z Liptovského Mikuláša Jozef Baláž, ktorý má na konte 17 bodov za 9 gólov a 8 asistencií, zároveň je aj najlepším strelcom tímu

S našim dnešným súperom sme sa v aktuálnom ročníku ligy stretli zatiaľ dva krát pred domácim publikom. V prvom stretnutí sme na Nitru nestačili a prehrali sme 1:5. Druhý zápas nám vyšiel, keď sme Corgoňov porazili 5:2.

Vzájomné zápasy:

02.12.2022 MHk 32 Liptovský Mikuláš vs HK Nitra 5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
21.10.2022 MHk 32 Liptovský Mikuláš vs HK Nitra 1:5 (1:1, 0:4, 0:0)

Naši chlapci majú za sebou sériu zápasov na klziskách súperov. V uplynulom kole pokorili lídra tabuľky Slovan Bratislava, keď vyhrali 3:0. Bol to štvrtý víťazný zápas v rade.. Najproduktívnejším hráčom nášho tímu je Martins Karsums, najlepším strelcom je Lukáš Handlovský so 17 gólmi.

EŠKA DO TOHO !! MY SME LIPTÁCI