Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Ako strávili Vianoce a Silvestra niektorí naši hráči?

Hannu Kuru 

"Deň pred Vianocami sme odcestovali do poľského mesta Zakopané, kde za mnou pricestovala aj moja priateľka. Spolu s nami Vianoce strávili aj Julius Vahätälo s priateľkou a Micke Saari. V Zapkopanom sme strávili dve noci a snažili sme sa pripraviť spoločne tradičné fínske vianočné jedlá, akými sú šunka, ryby, rôzne šaláty a dobrý chlieb, ku ktorému patrí tradičná šunka a horčica. Julius mal aj mäsové guľky a krevety."

"Na Silvestra sme boli všetci fínski hráči a naše priateľky/manželky v Tatralandii. Potom sme išli na výbornú večeru do Steakhouse. Po večeri sme prišli do centra mesta a spoločne sme privítali Nový rok 2023."

Lukáš Handlovský

"Sviatkoval som doma v Banskej Bystrici v rodinnom kruhu. Keďže moja strana rodiny pochádza zo Záhoria, tak sme dali dokopy dva druhy tradícií. Na Štedrý deň začína naša večera oplátkami s medom, nasledujú opekance s makom a cesnakom. Potom príde na rad šošovicová polievka, kapustnica, losos s cesovinovým šalátom, kuracie rezne. Z každého jedla si dáme malú porciu, aby sme nepraskli :)." 

"Na Silvestra sme mali spoločný obed u svokry, ktorý bol podobný ako štedrovečerná večera. Mali sme šošovicovú polievku, kapustnicu, rybie filé s kašou a cestovinu na sladko aj slano. Silvestrovský večer sme strávili u rodinných priateľov v rodinnom dome."

Marek Hudec

"Vianoce boli tento rok pomerne expresné nakoľko sme mali 26-teho už ďalší zápas. Deň pred Vianocami som išiel domov do Trenčína, kde som strávil čas s mojou rodinou no a na Štedrý deň som cestoval za priateľkou neďaleko Kežmarku a Vianoce sme tak strávili spolu s jej rodinou. Boli to naše prvé spoločné Vianoce, takže boli pre nás špeciálne. Pred večerou sme sa spoločne pomodlili. Potom sme mali tradične najskôr plátky, nasledovala kapustnica a ryba so šalátom. Samozrejme bolo aj veľmi veľa napečené a o všetko sa postarala priateľka s jej maminou, takže zvládli to bravúrne za, čo im patrí veľká vďaka."

"Silvester som strávil spolu s priateľkou v pohodlí domova. Na Nový rok sme si spravili prechádzku na Hrebienok."

Martins Karsums

"Vianoce som strávil spolu so svojou manželkou, dcérou a synom tu v Liptovskom Mikuláši v Hilson Jasná - Garden resort, kde som ubytovaný. Deti boli nadšené a čakali na Santa Clausa a darčeky. Mali sme aj skvelú, tradičnú, lotyšskú večeru, ktorú pripravila moja manželka. Na Silvestra sme sa vybrali do poľského mesta Zakopané, poprechádzali sme sa po meste a pozreli sme si koncert, ktorý sa tam konal."