Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Čaká nás "šesťbodový" zápas proti Nitre

Prvý extraligový zápas v mesiaci december odohráme pred domácim publikom. V piatok 2.12.2022 o 17.00 hod privítame tabuľkového suseda s rovnakým počtom bodov HK Nitra. Nenechaj v tom chlapcov samých. Príď na zimný štadión aj TY a buď šiestym hráčom na ľade v tomto "šesťbodovom" súboji.

 
Zverenci trénera Dušana Mila, ktorý nedávno nahradil na lavičke Nitry Normundsa Sejejsa v uplynulom kole podľahli na domácom štadióne Dukle Trenčín 3:4. K výhre hostí prispel tromi bodmi Peter Sojčík. "Corgoni" si tak na konto pripísali nelichotivú piatu prehru v rade. 
 
Niekoľko zmien od poslednej reprezentačnej prestávky nastalo aj v kádri Nitry. Mužstvo spod Zobora sa rozrástlo o 25-ročného krídelníka z Litoměříc Tomáša Gumana. Na hosťovanie prišiel z Liberca 22-ročný slovenský útočník Sebastián Čederle. Do materského klubu sa z hosťovania vrátil Michael Drábek, ktorý za náš tím odohral 19 zápasov s bilanciou 4 góly, 4 asistencie.
 
V posledných dňoch Nitra avizovala angažovanie dvoch obrancov. Martin Vitáloš sa po ročnom pôsobení v Plzni vrátil do Nitry, v ktorej pôsobil v dvoch predošlých sezónach. Úplným nováčikom defenzívy je 29-ročný Fín Patrik Parkkonen. Mužstvo ukončilo spoluprácu so zámorským útočníkom Bradom Morrisonom.  
 
Najproduktívnejším hráčom "Corgoňov" je Cody Donaghey s 9 bodmi za 3 góly a 6 asistencií.
 
Vo vzájomnom meraní síl aktuálnej sezóny sme v zatiaľ jedinom zápase prehrali s Nitrou 1:5. Je čas vrátiť požičané a v dôležitom zápase bodovať.
EŠKA DO TOHO!