HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Čaká nás "šesťbodový" zápas proti Nitre

Prvý extraligový zápas v mesiaci december odohráme pred domácim publikom. V piatok 2.12.2022 o 17.00 hod privítame tabuľkového suseda s rovnakým počtom bodov HK Nitra. Nenechaj v tom chlapcov samých. Príď na zimný štadión aj TY a buď šiestym hráčom na ľade v tomto "šesťbodovom" súboji.

 
Zverenci trénera Dušana Mila, ktorý nedávno nahradil na lavičke Nitry Normundsa Sejejsa v uplynulom kole podľahli na domácom štadióne Dukle Trenčín 3:4. K výhre hostí prispel tromi bodmi Peter Sojčík. "Corgoni" si tak na konto pripísali nelichotivú piatu prehru v rade. 
 
Niekoľko zmien od poslednej reprezentačnej prestávky nastalo aj v kádri Nitry. Mužstvo spod Zobora sa rozrástlo o 25-ročného krídelníka z Litoměříc Tomáša Gumana. Na hosťovanie prišiel z Liberca 22-ročný slovenský útočník Sebastián Čederle. Do materského klubu sa z hosťovania vrátil Michael Drábek, ktorý za náš tím odohral 19 zápasov s bilanciou 4 góly, 4 asistencie.
 
V posledných dňoch Nitra avizovala angažovanie dvoch obrancov. Martin Vitáloš sa po ročnom pôsobení v Plzni vrátil do Nitry, v ktorej pôsobil v dvoch predošlých sezónach. Úplným nováčikom defenzívy je 29-ročný Fín Patrik Parkkonen. Mužstvo ukončilo spoluprácu so zámorským útočníkom Bradom Morrisonom.  
 
Najproduktívnejším hráčom "Corgoňov" je Cody Donaghey s 9 bodmi za 3 góly a 6 asistencií.
 
Vo vzájomnom meraní síl aktuálnej sezóny sme v zatiaľ jedinom zápase prehrali s Nitrou 1:5. Je čas vrátiť požičané a v dôležitom zápase bodovať.
EŠKA DO TOHO!