HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V piatok privítame Michalovce

V aktuálnom týždni nás čakajú posledné dva veľmi náročné a dôležité zápasy v mesiaci november z pohľadu postavenia v tabuľke, ktoré odohráme na domácom ľade.  Aktuálne máme na konte 20 bodov a jedenáste miesto. Posledný je Prešov s rovnakým počtom bodov, ktorý sa na nás dotiahol po dohrávke 19. kola, kedy si na domácom ľade pripísal na konto víťazstvo nad Nitrou.  O tom, že nás čakajú ťažké zápasy so silnými súpermi niet pochýb, máme však pomyselnú výhodu domáceho prostredia, ktorú by sme mali vedieť využiť. V piatok privítame na domácom ľade Michalovce a v nedeľu HC Slovan Bratislava. 

 
Zverenci trénera Romana Stantiena okupujú piatu priečku v tabuľke. Na konte majú 31 bodov. V uplynulom kole privítali Michalovce na domácom štadióne "vojakov" z Trenčína. Stretnutie sa v riadnom hracom čase skončilo nerozhodne a o víťazstve domáceho celku 3:2 sa rozhodlo až v predĺžení presnou strelou Zacha Ozburna do siete Trenčína. Do kádra prišiel na mesačný TRY OUT 25 ročný útočník z kanadského Ontária Ethan Szypula.
 
Najproduktívnejším hráčom tímu je Matúš Paločko so 14 bodmi, ktorý je zároveň aj najlepším strelcom Michaloviec so 7 gólmi. Brankárskou jednotkou "líšok" je Škorvánek Stanislav s 93,77% úspešnosťou zásahov.
Vzájomné meranie síl v aktuálnej sezóne vyšlo v prospech Michaloviec futbalovým výsledkom 1:0.
 
Do nášho kádra pribudol na mesačnú skúšku ruský obranca Vsevolod Sorokin. Útočník Adam Haluška a obranca Sebastian Droppa budú nastupovať na striedavé štarty v Považskej Bystrici. Novou posilou do útoku je Adreas Štrauch a do materského klubu HK Nitra sa na základe dohody vrátil Michael Drábek