Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

V piatok privítame Michalovce

V aktuálnom týždni nás čakajú posledné dva veľmi náročné a dôležité zápasy v mesiaci november z pohľadu postavenia v tabuľke, ktoré odohráme na domácom ľade.  Aktuálne máme na konte 20 bodov a jedenáste miesto. Posledný je Prešov s rovnakým počtom bodov, ktorý sa na nás dotiahol po dohrávke 19. kola, kedy si na domácom ľade pripísal na konto víťazstvo nad Nitrou.  O tom, že nás čakajú ťažké zápasy so silnými súpermi niet pochýb, máme však pomyselnú výhodu domáceho prostredia, ktorú by sme mali vedieť využiť. V piatok privítame na domácom ľade Michalovce a v nedeľu HC Slovan Bratislava. 

 
Zverenci trénera Romana Stantiena okupujú piatu priečku v tabuľke. Na konte majú 31 bodov. V uplynulom kole privítali Michalovce na domácom štadióne "vojakov" z Trenčína. Stretnutie sa v riadnom hracom čase skončilo nerozhodne a o víťazstve domáceho celku 3:2 sa rozhodlo až v predĺžení presnou strelou Zacha Ozburna do siete Trenčína. Do kádra prišiel na mesačný TRY OUT 25 ročný útočník z kanadského Ontária Ethan Szypula.
 
Najproduktívnejším hráčom tímu je Matúš Paločko so 14 bodmi, ktorý je zároveň aj najlepším strelcom Michaloviec so 7 gólmi. Brankárskou jednotkou "líšok" je Škorvánek Stanislav s 93,77% úspešnosťou zásahov.
Vzájomné meranie síl v aktuálnej sezóne vyšlo v prospech Michaloviec futbalovým výsledkom 1:0.
 
Do nášho kádra pribudol na mesačnú skúšku ruský obranca Vsevolod Sorokin. Útočník Adam Haluška a obranca Sebastian Droppa budú nastupovať na striedavé štarty v Považskej Bystrici. Novou posilou do útoku je Adreas Štrauch a do materského klubu HK Nitra sa na základe dohody vrátil Michael Drábek