HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V nedeľu doma proti Banskej Bystrici

Po nevydarenom zápase proti Košiciam, kedy sme v druhej tretine v priebehu pár minút prišli o zápas po troch rýchlych inkasovaných góloch a prehrali sme 1:6 si budeme naprávať chuť na hokej v nedeľu na domácom štadióne, kde privítame v tradičnom čase o 17:00 hod suseda z tabuľky Banskú Bystricu.

Čaká nás veľmi dôležitý zápas, pretože jedenásta Banská Bystrica má v tabuľke len o jeden bod menej a zápas k dobru. V uplynulom kole privítali zverenci trénera Rudolfa Jendeka na domácom štadióne Duklu Trenčín. "Barani" však pred domácim publikom nebodovali a prehrali 2:6. Do zápasu s Duklou zasiahla už aj nová útočná posila, kanaďan Patrick Watling, ktorý do Banskej Bystrice prišiel z Košíc. 

Najproduktívnejším hráčom tímu je s 11 bodmi Troock Branden Curtis, ktorý je zároveň aj najlepším strelcom "baranov". Našim najproduktívnejším hráčom je stále Martins Karsums, ktorý v doterajšom priebehu Tipos extraligy nazbieral 15 bodov, pričom s 11 gólmi je aj našim najlepším strelcom. 

V zatiaľ jedinom vzájomnom zápase tejto sezóny sme dokázali Banskú Bystricu na jej domácom ľade poraziť 3:1. Musíme si veriť, poučiť sa zo zápasu s Košicami a pred domácim publikom naplno bodovať. Tabuľka je veľmi tesná. Na ôsmom a deviatom mieste sú tímy, ktoré majú len o bod viac ako naše mužstvo. No naopak aj smerom dole je to tesné. 

 

Vstupenky na zápas si môžete zakúpiť:

online cez Ticketlive.sk http://bit.ly/3tEct0x

v informačnom centre mesta Liptovský Mikuláš

alebo v deň zápasu na pokladniach zimného štadióna od 16:00 hod.

Ceny vstupného: 8 EUR sedenie / 6 EUR státie

  • Dieťa do 6 rokov – zdarma bez nároku na sedenie
  • ZŤP – 5 € (sedenie aj státie s predložením preukazu, predaj len v pokladni)

TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU