Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Piatok patrí súboju v Košiciach, v nedeľu privítame doma Banskú Bystricu

Tento týždeň nás čakajú ešte dva zápasy. V piatok 18.11.2022 vycestujeme za súperom na východ Slovenska, kde sa o 17:30 hod predstavíme na ľade Košíc. V nedeľu 20.11.2022 privítame na domácom ľade v tradičnom čase o 17:00 hod Banskú Bystricu

Košice si po reprezentačnej prestávke zmerali svoje sily s Duklou Trenčín, keď po návrate do STEEL Arény zdolali svojho súpera výsledkom 4:2. Košiciam patrí šiesta priečka v tabuľke Tipos Extraligy s 27 bodmi. Na štvrtú Spišskú Novú Ves strácajú Oceliari len jeden bod pričom majú zápas k dobru. 

Premiéru v drese Košíc má za sebou brankár Janus, ktorý proti Trenčínu zneškodnil 34 striel súpera. Na východ Slovenska sa počas repre pauzy vrátil najlepší nahrávač Oceliarov z minulej sezóny Denis Parshin. Z klubu odišiel po mesačnej skúške brankár Roman Durný a z kádra Košíc odišiel tiež Juraj Milý. Vedenie Košíc sa dohodlo na ukončení spolupráce s kanadským krídelníkom Patrickom Watlingom, ktorý odohral v drese Košíc jedenásť zápasov. 

Najproduktívnejším hráčom nášho najbližšieho súpera je Campbell Colin Matthew s 18 bodmi za 7 gólov a 11 asistencií. Najlepším strelcom je Leskinen Ville Elmeri so 7 gólmi. S Košicami sme sa v aktuálnej sezóne stretli zatiaľ v jednom zápase, keď sme na domácom ľade prehrali tesne 2:3.

EŠKA DO TOHO

V nedeľu 20. novembra privítame o 17:00 hod na domácom ľade Banskú Bystricu.

Vstupenky na zápas si môžete zakúpiť:

online cez Ticketlive.sk http://bit.ly/3tEct0x

v informačnom centre mesta Liptovský Mikuláš

alebo v deň zápasu na pokladniach zimného štadióna od 16:00 hod.

Ceny vstupného: 8 EUR sedenie / 6 EUR státie

  • Dieťa do 6 rokov – zdarma bez nároku na sedenie
  • ZŤP – 5 € (sedenie aj státie s predložením preukazu, predaj len v pokladni)

TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU