HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Piatok patrí súboju v Košiciach, v nedeľu privítame doma Banskú Bystricu

Tento týždeň nás čakajú ešte dva zápasy. V piatok 18.11.2022 vycestujeme za súperom na východ Slovenska, kde sa o 17:30 hod predstavíme na ľade Košíc. V nedeľu 20.11.2022 privítame na domácom ľade v tradičnom čase o 17:00 hod Banskú Bystricu

Košice si po reprezentačnej prestávke zmerali svoje sily s Duklou Trenčín, keď po návrate do STEEL Arény zdolali svojho súpera výsledkom 4:2. Košiciam patrí šiesta priečka v tabuľke Tipos Extraligy s 27 bodmi. Na štvrtú Spišskú Novú Ves strácajú Oceliari len jeden bod pričom majú zápas k dobru. 

Premiéru v drese Košíc má za sebou brankár Janus, ktorý proti Trenčínu zneškodnil 34 striel súpera. Na východ Slovenska sa počas repre pauzy vrátil najlepší nahrávač Oceliarov z minulej sezóny Denis Parshin. Z klubu odišiel po mesačnej skúške brankár Roman Durný a z kádra Košíc odišiel tiež Juraj Milý. Vedenie Košíc sa dohodlo na ukončení spolupráce s kanadským krídelníkom Patrickom Watlingom, ktorý odohral v drese Košíc jedenásť zápasov. 

Najproduktívnejším hráčom nášho najbližšieho súpera je Campbell Colin Matthew s 18 bodmi za 7 gólov a 11 asistencií. Najlepším strelcom je Leskinen Ville Elmeri so 7 gólmi. S Košicami sme sa v aktuálnej sezóne stretli zatiaľ v jednom zápase, keď sme na domácom ľade prehrali tesne 2:3.

EŠKA DO TOHO

V nedeľu 20. novembra privítame o 17:00 hod na domácom ľade Banskú Bystricu.

Vstupenky na zápas si môžete zakúpiť:

online cez Ticketlive.sk http://bit.ly/3tEct0x

v informačnom centre mesta Liptovský Mikuláš

alebo v deň zápasu na pokladniach zimného štadióna od 16:00 hod.

Ceny vstupného: 8 EUR sedenie / 6 EUR státie

  • Dieťa do 6 rokov – zdarma bez nároku na sedenie
  • ZŤP – 5 € (sedenie aj státie s predložením preukazu, predaj len v pokladni)

TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU