Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Pred reprezentačnou prestávkou vycestujeme do Nových Zámkov

V nedeľu 6. novembra 2022 je na pláne pred reprezentačnou prestávkou 16. kolo Tipos Extraligy, v ktorom odohráme zápas na ľade aktuálneho lídra tabuľky HC Mikron Nové Zámky. Stretnutie sa začína o 16.00 hod. 

Nové Zámky vedú extraligovú tabuľku s 33 bodmi. Z 15 doteraz odohratých zápasov vyhrali až 11 stretnutí. O bod menej má Slovan Bratislava, ktorý má, ale aj o jeden zápas menej. V uplynulom kole prehrali zverenci trénera Gegelyho Majorossa na domácom ľade s Duklou Trenčín s výsledkom 0:3.  Zaznamenali tak prehru po piatich víťazných stretnutiach.

Naopak nášmu mužstvu sa po skvelom výkone podarilo na domácom ľade zvíťaziť nad Spišskou Novou Vsou 4:2. So Zámkami sme sa v aktuálnej sezóne stretli v piatom kole, ťahali sme však za kratší koniec a prehrali sme 1:3. 

Najproduktívnejším hráčom novozámčanov je Robert Lockwood, ktorý v štrnástich zápasoch nazbieral dokopy 21 bodov a na konte má 10 gólov a 11 asistencií. Našim najproduktívnejším hráčom je Martins Karsums s 13 bodmi za 10 gólov a 3 asistencie. 

Nové Zámky majú v aktuálnej sezóne výbornú formu. Dokázali ich však zdolať tímy ako Banská Bystrica, Zvolen či v uplynulom kole aj Dukla Trenčín.  EŠKA DO TOHO!! 

30.09.2022 MHk 32 Liptovský Mikuláš vs HC MIKRON Nové Zámky 1:3 (0:2, 0:1, 1:0)