HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred reprezentačnou prestávkou vycestujeme do Nových Zámkov

V nedeľu 6. novembra 2022 je na pláne pred reprezentačnou prestávkou 16. kolo Tipos Extraligy, v ktorom odohráme zápas na ľade aktuálneho lídra tabuľky HC Mikron Nové Zámky. Stretnutie sa začína o 16.00 hod. 

Nové Zámky vedú extraligovú tabuľku s 33 bodmi. Z 15 doteraz odohratých zápasov vyhrali až 11 stretnutí. O bod menej má Slovan Bratislava, ktorý má, ale aj o jeden zápas menej. V uplynulom kole prehrali zverenci trénera Gegelyho Majorossa na domácom ľade s Duklou Trenčín s výsledkom 0:3.  Zaznamenali tak prehru po piatich víťazných stretnutiach.

Naopak nášmu mužstvu sa po skvelom výkone podarilo na domácom ľade zvíťaziť nad Spišskou Novou Vsou 4:2. So Zámkami sme sa v aktuálnej sezóne stretli v piatom kole, ťahali sme však za kratší koniec a prehrali sme 1:3. 

Najproduktívnejším hráčom novozámčanov je Robert Lockwood, ktorý v štrnástich zápasoch nazbieral dokopy 21 bodov a na konte má 10 gólov a 11 asistencií. Našim najproduktívnejším hráčom je Martins Karsums s 13 bodmi za 10 gólov a 3 asistencie. 

Nové Zámky majú v aktuálnej sezóne výbornú formu. Dokázali ich však zdolať tímy ako Banská Bystrica, Zvolen či v uplynulom kole aj Dukla Trenčín.  EŠKA DO TOHO!! 

30.09.2022 MHk 32 Liptovský Mikuláš vs HC MIKRON Nové Zámky 1:3 (0:2, 0:1, 1:0)