HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Vo Zvolene sme siahali na tri body, nakoniec vezieme domov jeden

HKM Zvolen -MHk 32 Liptovský Mikuláš 6:5 pp (3:2, 1:2, 1:1 - 1:0)

Góly a asistencie:

7. Hecl (Sideroff, Huntebrinker), 11. Hecl (Zuzin, Langkow), 14. Zuzin (Messner, Huntebrinker), 28. Zuzin (Hain), 58. R. Bondra (Viedenský, Zuzin), 61. Messner (Hecl, Huntebrinker) 

4. Šmída (Saari), 20. Handlovský (Walega, Drábek), 25. Handlovský (Kuru, Michalík), 35. Saari (Pavúk, Hudec), 50. Handlovský (Pavúk, Michalík)


HKM Zvolen: Trenčan (Paterson) – Messner, Hain, Hanna, Mudrák, Sládok, Kubka (A), S. Barcík – R. Bondra, Langkow, Zuzin (C) – Hecl, Huntebrinker, Sideroff – Kašlík, Šiška, Jedlička – Csányi, Viedenský (A), Marcinek
Tréner: P. Oremus

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Kozel (M. Valent) – Ventelä, Mesikämmen, Novajovský, Pavúk, Mezovský, M. Hudec, Kapičák – Karsums (A), Kuru, Kriška (C) – Handlovský (A), Walega, Michalík – Šmída, Saari, Uhrík – Braun, Vähätalo, Drábek – Kalousek
Tréner: J. Šimko

Rozhodca: Baluška, Fridrich – Kacej, M. Orolin (video – Lauff)

 

Lukáš Handlovský:

Druhý zápas po sebe, v ktorom padlo cez desať gólov... "Mali sme zápasy, kedy sme nedali gól a teraz konečne nejaké góly nám padnú a dostane sa to do takej fázy, že sú z toho prestrelky, takže musíme si takéto veci viacej postrážiť a aj keď bolo tri minúty dokonca zápasu, vyhrávame o gól a takúto možnosť si nemôžeme nechať ujsť, takže musíme na tomto popracovať a trochu to vylepšiť, aby sme tie body zbierali. Tri na tri je potom už vabank tam, keď sa stane dáka "prkotina" dva na jedna alebo tri na dva tak to už  je ťažko." Nie je lepšie, keď v zápase padne viac gólov ako len jeden alebo dva? "Je to lepšie pre diváka, nie je to dobré pre tím a pre tie výsledky, obraty a potom to vyzerá ako, keby sme mali dieru v obrane. Súperi využívajú drobné chybičky a aj využili presilovky dáke, takže hlavne na tieto veci si musíme dať pozor. Myslím si, že, keby bolo tých vylúčení menej tak by nemali až toľko šancí, samozrejme Zvolen je výborný tím, má veľa dobrých, takže bohužiaľ na tomto sme stroskotali, že sme urobili viacej chybičiek." Si sa načakal na prvý gól, ale hneď ti to tam padlo trikrát. "Samozrejme už to bolo pre mňa aj varovné, tak dlho mlčať a som rád, že sa mi podarilo streliť gól a, že to toľko napadalo. Výborná práca chlapcov, ktorí mi to tam posúvali a ja som to len strieľal alebo tečoval. Takže klobúk dolu pred chlapcami, že mi to takto "načapovali" a umožnili mi konečne sa presadiť. Hattrick nakoniec na víťazstvo, ale nestačil. "Samozrejme to nahnevá každého, radšej by som ešte počkal na ten gól a radšej aby sme vyhrali za tri body do tabuľky, čo je pre nás extrémne dôležité, lebo za chvíľu sa tabuľka začne rozdeľovať a my chceme byť v tej pozícii, v ktorej sme si povedali. Tieto bodíky nám budú veľmi chýbať a už to nie je prvý zápas."