HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

O výsledku zápasu rozhodla druhá tretina

pridané: 21.10.2022

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HK Nitra 1:5 (1:1, 0:4, 0:0)

Góly a asistencie:

12. Novajovský – 18. Bodák (Mezei, Lacka), 22. Donaghey (Knies, Lacka), 24. Holešinský (Molnár), 27. Molnár, 33. Bodák (Knies)


MHk 32 Liptovský Mikuláš: Valent (Kozel.24) – Ventelä, Kapičák – Diakov, Pavúk – Novajovský, Hudec – Mezovský, Braun – Karsums, Kuru, Vähätalo – Handlovský, Sarri, Kriška – Uhrík, Walega, Michalík – Drábek, Kalousek, Haluška
Tréner: Ján Šimko

HK Nitra: O' Connor (Honzík) – Mezei, Bodák – Erkamps, Donaghey – Švarný, Gajdoš – Pupák – Holešinský, Buncis, Solenský – Knies, Sýkora, Lacka – Tvrdoň, Myklukha, Varga – Molnár, Šramatý, Pekarčík
Tréner: Normunds Sejejs

Rozhodca: Stano, Výleta – Kacej, Jedlička

 

Povedali po zápase:

Ján Šimko, tréner:

"Po prvej tretine by ma ani nenapadlo, že takto dopadne dnešný zápas, poviem vám otvorene. Zopakoval sa nejaký kolaps. Na Slovane sme takisto vzdali druhú tretinu. Individuálne chyby, ktoré sa nám udiali v defenzíve nás dali jednoznačne dole. Na druhej strane je v ofenzíve obrovská neefektivita. Za 180 minút sme dali jeden gól a myslím si, že tou hrou v prvej tretine sme sa mohli úplne niekde inde posunúť z hľadiska vývoja zápasu, ak by riešenie tých situácií bolo efektívnejšie. Takže nielen tú druhú tretinu z hľadiska toho, že sa urobili chyby, ale prvú tretinu sme hrali dobre, ale nedali sme góly a bol tam jednoznačný kolaps po chybách, ktoré sa stali a súper bol mimoriadne efektívny, sme sa dostali do veľmi zložitej situácie z hľadiska výsledku a ďalšieho vývoja zápasu. Myslím si, že viem, kde je problém, budeme na tom pracovať, samozrejme vieme aký máme tím a trošku nám odišla pohoda z hokejok a už tretí zápas sa trápime neskutočne v koncovke a od toho sa podľa mňa odvíjajú aj tie ďalšie veci, ktoré vznikajú v defenzíve."

 

Peter Novajovský:

"Ťažko sa mi hodnotí tento zápas, takto na horúco, ale neviem čím to je, ale prvú tretinu hráme výborne v podstate Nitru nepustíme do ničoho. Povieme si, že hráme to, čo nám tréner povie, pokračujeme v tom, my vyjdeme druhú tretinu a hráme totálny chaos a nehráme to, čo chceme to, čo nám tréner povie, bohužiaľ...Ťažko to hodnotiť. Trápi ma to, lebo vypadáva sa túto sezónu hneď, nehrá sa baráž a neviem na čo sa čaká... Bohužiaľ s jedným gólom sa vyhrávať nedá...Na Slovane sme neukázali nič, totálny chaos, v zápasoch dávame po jednom góle. Bohužiaľ, taká je realita. Neviem či sme málo dôslední pred bránou, nie sme vôbec agresívni, hráme to po rohoch zbytočne a potom to takto dopadne, že dáme jeden gól alebo nedáme žiadny."