HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Do tréningového procesu s našim mužstvom sa zapojili aj dvaja momentálne najproduktívnejší hráči Kaufland Extraligy dorastu

pridané: 13.10.2022
Do tréningového procesu s našim mužstvom sa zapojili aj dvaja momentálne najproduktívnejší hráči Kaufland Extraligy dorastu, ktorými sú Adam Nemec (18.10.2007) a Alexander Milan Sejna (10.07.2006). Chalani momentálne kraľujú tabuľke produktivity a my veríme, že zapojenie do tréningov s naším "A" mužstvom ich bude len výkonnostne posúvať.
Adam Nemec „Je to fantastický pocit trénovať s A mužstvom. Keď som sa to prvý krát dozvedel bol to výborný pocit. Už ako malý chlapec som chodil na Áčko pozerať a je to výborne s nimi trénovať. Snažím sa pozerať na každého hráča a odniesť si od nich to najlepšie."
Milan Alexander Sejna „Som veľmi rád, že mám možnosť trénovať s A mužstvom. Verím, že mi to pomôže v mojom napredovaní. Už teraz vidím, aký rýchly je mužský hokej. Táto príležitosť mi pomáha rozvíjať sa a pripravuje ma to na ťažšie zápasy v mojej kategórií, kde chcem byť platným hráčom a čo najviac pomôcť môjmu mužstvu. Veľmi sa mi páčia tréningy, chalani ako aj tréner ma veľmi dobre prijali. Tieto tréningy mi ukazujú ako veľa mi treba ešte pracovať aby som sa stal hokejistom. Vždy sa teším na každý tréning, kolektív je dobrý a nálada je pozitívna a každým dňom sa učím nové vecí. Verím že trénovať s A mužstvom mi bude dopriate čo najdlhšie."