HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Dnes podtatranské derby na ľade HK Poprad

V šiestom kole Tipos Extraligy si zmeriame svoje sily v podtatranskom derby na ľade HK Poprad. Stretnutie sa začína o 17.00 hod.

Popradský tím vedie v aktuálnej sezóne hlavný tréner Martin Hrnčár, ktorý do A-mužstva Popradu prišiel v priebehu minulej sezóny z popradskej juniorky. Asistenta mu robí Radoslav Suchý. 

Poprad cez leto angažoval do svojich radov brankára zo Slovana Bratislava Antonyho Petersa. Zo Slovana prišiel do popradského kádra aj útočník Andrew Yogan. Zaujímavým prírastkom v kabíne Popradu je slovenský útočník Tomáš Záborský. Do obranných radov pribudol fínsky bek Oli Vainio a slovenský obranca Oldrich Kotvan, ktorý vlani nastupoval za HKM Zvolen.

Podtatranci začali sezónu prehrou so Slovanom 2:4, v druhom kole však nezaváhali a Nitru zdolali vysoko 5:1. Následne si poradili aj s Prešovom, kde vyhrali 3:2. V štvrtom kole na domácom ľade zdolali Zvolen 3:2 po predĺžení a v uplynulom stretnutí sa im doma nedarilo, ked podľahli Dukle Trenčín tesne 3:4.

V tabuľke Tipos Extraligy majú "kamzíci" o bod viac ako my, čo im prinieslo aktuálne priatu priečku. Najproduktívnejším hráčom Popradu je útočník Tomáš Záborský, ktorý má na konte osem bodov, za 5 gólov a tri asistencie. 

!!EŠKA DO TOHO!!