HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Štvrté kolo odohráme na ľade Spišskej Novej Vsi

Kostra vlaňajšieho kádra ostala zachovaná v mužstve pokračujú viaceré opory na čele s brankárom Melicherčíkom. V defenzíve zostali Beaudry, Podlipnik, Ordzovenský, v útoku B. Rapáč, Ščurko, Štrauch, Salituro či Vartovník. Do kádra pribudli obrancovia Adam Žiak, Nerijus Ališauskas, Elias Ulander a útočníci Hayden Verbeek, Michael Vandas, Kale Kerbashian,  Anthony Nellis. Vedenie tímu zo Spiša muselo riešiť aj výmenu hlavného trénera keď Miroslava Mosnára vystriedal kvôli rodinným dôvodom čech Vlastimil Wojnar, ktorý dlhé roky pôsobill v Třinci. 

Spišská Nová Ves odohrala počas prípravy  9 prípravných stretnutí, z toho dva stretnutia s našim mužstvom. V prvom predsezónnom meraní síl sme zvíťazili 6:1 a v odvete na ľade súpera sme prehrali po sn 2:3.

Hokejisti Spišskej Novej Vsi majú po troch zápasoch na konte rovnako ako my 4 body. Sezónu otvorili zápasom v Banskej Bystrici kde prehrali 5:6, následne pred domácimi tribúnami zvíťazili nad Duklou Trenčín 6:2 a v uplynulom kole si pripísali do tabuľky bod za prehru po predĺžení v Michalovciach.

Realizačný tím HK Grotto Spišská Nová Ves: 

hlavný tréner - Wojnar Vlastimil, asistenti trénera - Záborský Vladimír, Saluga Martin

Káder:

Brankári: Surák Filip, Melicherčík Marcel

Obrancovia: Česánek Boris, Tomala Timotej, Ališauskas Nerijus, Romaňák Dávid, Šuty Martin, Podlipnik Matic Ordzovenský Peter, Žiak Adam, Ulander Elias, Malina Ľubomír

Útočníci: Rapáč Branislav, Kerbashian Kale, Hamráček Lukáš, Giľák Matej, Nellis Anthony, Vartovník Lukáš, Ščurko Ladislav, Vandas Michael, Novák Ivan, Štrauch Andreas, Verbeek Hayden James, Majdan Juraj, Bortňák Dalibor, Tkáč Daniel Vladimír, Salituro Dante