HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

V piatom kole privítame doma Nové Zámky

V piatom kole Tipos Extraligy, ktoré je naplánované na posledný septembrový deň 30.9.2022 privítame na domácom ľade HC MIKRON Nové Zámky. Stretnutie sa začína o 17.00 hod. 

Vstupenky na zápas si môžete zakúpiť:

online cez Ticketlive.sk - https://bit.ly/3dN266b

alebo v deň zápasu na pokladniach zimného štadióna od 16.00 hod.

Príďte podporiť chlapcov za ďalším trojbodovým víťazstvom už tento piatok 30.09.2022 o 17:00 hod. Aj s vašou podporou to môže byť ďalší, skvelý, hokejový piatok na Liptove.

 

     Nové Zámky v lete posilnili na všetkých postoch. Pozornosť si zaslúžia bratia Mikúšovci, legionári Farley, Jackson, Lee a český brankár Kantor, ktorý má skúsenosti z viac ako 200 zápasov v českej extralige. 

      Zverenci trénera Majorossa  majú po 4 kolách sedem bodov (rovnako ako my). V úvodnom zápase sezóny jednoznačne porazili domácu Nitru 1:5. V druhom zápase na súpera z Prešova už ale nestačili a prehrali 2:3 po predĺžení. V treťom kole na ľade Zvolena prehrali tesne 1:2 a jednoznačné víťazstvo 6:2 si pripísali na konto na domácom ľade proti Dukle Trenčín. 

Realizačný tím:

hlavný tréner: Majoross Gergely, asistent - Čaladi Erik

Káder:

Brankári: Kantor Pavel, Ovečka Juraj

Obrancovia: Meszároš Kristián, Roman Michal, Laurenčík Michal, Mamčics Roberts,Chovan Martin, Knižka Martin, Hatala Andrej, Ligas Branislav, Lee Mike, Hajnik Dávid, Kozák Lukáš 

Útočníci: Barto Martin, Jobek Milan Tadeáš, Klempa Tomáš, Babeliak Boris, Farley Austin James, Dickman Jay Karl, Mikúš Tomáš, Mikúš Juraj, Števuliak Patrik, Johnson Benjamin, Faith Roman, Šišovský Peter, Mišiak Martin, Ondrušek Richard