Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Ján Šimko "Podstatné boli pre nás výkony mužstva a výkonnosť hráčov."

Za nami je štvrtý týždeň predsúťažného obdobia, v ktorom sme absolvovali 3 prípravné zápasy v rámci 24. ročníka Memoriálu Pavla Zábojníka vo Zvolene. Po štvrtkovej výhre v pomere 7:3 proti nemeckému Krefeld Pinguine, piatkovej prehre 1:4 proti českému HC Frýdek-Místek a sobotnej výhre 4:1 proti poľskému GKS Tychy sme obsadili 2. miesto na prestížnom turnaji.
O zhodnotenie turnaja sme požiadali hlavného trénera Jána Šimka: „Z hľadiska zostavy sme nepristupovali k zápasom typicky turnajovo. Mali sme dopredu jasný plán a zámer, ako a ktorých hráčov chceme vidieť a vyťažiť v trojzápasovom bloku. Po športovej stránke sme samozrejme chceli v každom zápase hrať o víťazstvo. Boli to poučné zápasy so zahraničnými súpermi. Sledovali sme v nich hlavne svoje veci, ktoré trénujeme a aký je v nich prenos do zápasu, ale aj to ako nám hráči reagujú na herné situácie v zápasovej záťaži. Je potreba vyzdvihnúť, že po horšom druhom zápase prišiel kvalitný výkon v tom ďalšom aj s víťaznou bodkou. To, že nám dve víťazstvá a jedna prehra vyniesli na turnaji druhé miesto povzbudí fanúšikov, my to nepreceňujeme. Podstatné boli pre nás výkony mužstva a výkonnosť hráčov."
Najbližšie sa naši chlapci predstavia v prípravnom zápase na našom zimnom štadióne 30.08.2022 o 17:00 hod, keď bude našim súperom opäť zahraničné mužstvo DVTK Jegesmedvék Miškolc.