HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Ján Šimko "Podstatné boli pre nás výkony mužstva a výkonnosť hráčov."

Za nami je štvrtý týždeň predsúťažného obdobia, v ktorom sme absolvovali 3 prípravné zápasy v rámci 24. ročníka Memoriálu Pavla Zábojníka vo Zvolene. Po štvrtkovej výhre v pomere 7:3 proti nemeckému Krefeld Pinguine, piatkovej prehre 1:4 proti českému HC Frýdek-Místek a sobotnej výhre 4:1 proti poľskému GKS Tychy sme obsadili 2. miesto na prestížnom turnaji.
O zhodnotenie turnaja sme požiadali hlavného trénera Jána Šimka: „Z hľadiska zostavy sme nepristupovali k zápasom typicky turnajovo. Mali sme dopredu jasný plán a zámer, ako a ktorých hráčov chceme vidieť a vyťažiť v trojzápasovom bloku. Po športovej stránke sme samozrejme chceli v každom zápase hrať o víťazstvo. Boli to poučné zápasy so zahraničnými súpermi. Sledovali sme v nich hlavne svoje veci, ktoré trénujeme a aký je v nich prenos do zápasu, ale aj to ako nám hráči reagujú na herné situácie v zápasovej záťaži. Je potreba vyzdvihnúť, že po horšom druhom zápase prišiel kvalitný výkon v tom ďalšom aj s víťaznou bodkou. To, že nám dve víťazstvá a jedna prehra vyniesli na turnaji druhé miesto povzbudí fanúšikov, my to nepreceňujeme. Podstatné boli pre nás výkony mužstva a výkonnosť hráčov."
Najbližšie sa naši chlapci predstavia v prípravnom zápase na našom zimnom štadióne 30.08.2022 o 17:00 hod, keď bude našim súperom opäť zahraničné mužstvo DVTK Jegesmedvék Miškolc.