HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Oznámenie o ukončení účinnosti Zmluvy o združení

Vážení hokejoví priatelia,

Chceme Vás informovať, že dňa 29.03.2022 sme doporučenou poštou obdržali od nášho partnerského občianskeho združenia Hokejové talenty MHK 32 Liptovský Mikuláš, bez konkrétneho zdôvodnenia výpovede, Oznámenie o ukončení účinnosti Zmluvy o združení /tvorí prílohu/, ktorá bola uzatvorená dňa 30.04.2015.

Športové vedenie klubu MHk 32 Liptovský Mikuláš a.s, niekoľkokrát písomne aj osobne avizovalo zástupcom klubu HT MHK 32 Liptovský Mikuláš o.z snahu o spoločné stretnutie a hľadanie športových riešení, tak aby to malo význam v prospech koncepcie mikulášskeho klubu a napredovaniu hlavne mladých hokejistov pri zaraďovaní do tréningového a zápasového procesu vo vyšších vekových kategóriách. Je na škodu, že k spoločnému stretnutiu zástupcov oboch klubov nikdy nedošlo, pretože zástupcovia HT MHK 32 LM nemali o stretnutie záujem.

     Aj napriek uvedenej situácií ktorá nastala, mladým mikulášskym hokejistom fandíme, a preto všetkých hráčov Hokejových talentov a ich trénerov Hokejových talentov pozývame zdarma (tribúna na státie) na domáce prípravné stretnutie vo štvrtok 07.04.2022 proti mužstvu Rytíři Kladno, za ktoré nastúpia hráči NHL, hokejové osobnosti Jaromír Jágr, Tomáš Plekanec , ako aj slovenský reprezentačný brankár Jaro Janus.

Tak isto sa môžu prísť pozrieť na medzinárodný zápas medzi reprezentantmi Francúzka a Japonska v kategórií U18, ktorého náš klub je organizátor, dňa 06.04.2022 o 14:00 hod.

Myšlienkou klubu je potešiť mladých hokejistov, pre ktorých sú spomínaní hráči veľkými hokejovými vzormi a môžu ich vidieť priamo na ľadovej ploche Zimného štadióna v Liptovskom Mikuláši.