HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Podtatranské derby v náš prospech, z Popradu si vezieme tri body

HK Poprad - MHk 32 Liptovský Mikuláš 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)

Góly a asistencie:

15. Drgoň (Arniel, Svitana), 57. Arniel (Drgoň, Svitana) – 14. Handlovský (Ventelä, Kriška), 37. Elo (Matúš Paločko, Obdržálek), 42. Ďurina (Mezovský, Ventelä)


HK Poprad: Todykov – D. Brejčák, Drgoň, Dalhuisen, Novajovský, M. Hudec, Rymsha, Sokoli, M. Mešár – Ully, Arniel, Svitana – D. Bondra, F. Mešár, Livingston – Matej Paločko, Mlynarovič, Bjalončík – N. Bondra, Kundrik, S. Petráš
Trenér: Corey Neilson


MHk 32 Liptovský Mikuláš: Kozel – Varttinen, Ventelä, Kurali, Salija, Mezovský, Pavúk, S. Droppa – Handlovský, Walega, Kriška – Obdržálek, Elo, M. Michalík – Matúš Paločko, Uhrík, Ďurina – J. Jurík, D. Babka, Haluška – Dunčko
Trenér: Peter Mikula


Rozhodca: M. Korba, Žák – Šoltés, Ordzovenský

 

Hlasy po zápase:

Adam Drgoň (obranca HK Poprad) 

"Ani neviem čo mám povedať. Od začiatku mal Mikuláš lepší pohyb. My sme boli statickí, pomalí na puku, nezrýchlili sme hru. Aj keď sme mali nejaké tyčky a nevyužité šance do odkrytej bránky, celkovo to nebolo dobré. Dostávame strašne hlúpe góly. Každý tréning počúvame, že sa máme tlačiť do bránky. Ja hovorím, že by sme mali hrať to čo vieme a začať to dokazovať na ľade. V kabíne sú skvelí hokejisti, ale musia sa spojiť do jedného tímu."

Ján Šimko (asistent trénera Liptovského Mikuláša) 

"Už zápas v Košiciach naznačil, čo môžeme od mužstva očakávať. Pre nás nielen s kolegom ale aj pre celý tím to bolo veľmi dôležité víťazstvo. Ukázalo nám, že sa môžeme meriť s každým a splniť ešte sezónny cieľ."

M.N. text, foto