HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

HK Poprad - MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:1

pridané: 28.01.2022
HK Poprad - MHk 32 Liptovský Mikuláš 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)

Góly a asistencie:

7. Rymsha (Ully), 20. Arniel (Ully, Drgoň), 33. Novajovský (Ulrych), 60. Bondra (Mlynarovič) – 48. Elo (Obdržálek, Salija)

HK Poprad: Todykov (Tomek) – Drgoň, Brejčák, Rymsha, Tam, Novajovský, Ulrych, Hudec – Ully, Arniel, Vandas – Bondra, Mlynarovič, Svitana – Livingston, Bjalončík, Mešár – Petráš, Paločko, Kundrík


MHk 32 Liptovský Mikuláš: Ivannikov (Kozel) – Ventelä, Varttinen, Salija, Kurali, Krempaský, Mezovský, Nemec, Feherpataky – Kriška, Walega, Handlovský – Obdržálek, Elo, Jurík – Paločko, Uhrík, Haluška – Ďurina, Babka, Dunčko


Rozhodca: Korba, Goga – Crman, Bogdaň

Hlasy po zápase:

Corey Neilson (tréner Popradu) – Po zápase v Nitre, ktorý pre nás dopadol sklamaním, sme si povedali určité veci, ako hrať viac tímovo. Dnes nám to prvé dve tretiny vychádzalo excelentne. Boli sme skvelí vo všetkých herných činnostiach. V tretej tretine sme sa dostali pod tlak, Mikuláš hral výborne, ale naša obetavá hra, veľa zblokovaných striel a pomoc gólmanovi ukázala víťaznú cestu.

Peter Mikula (tréner L. Mikuláša) – Vedeli sme, čo nás v Poprade čaká. Je to skvelý tím, ktorý má veľa výborných hráčov. Prvé dve tretiny sme nehrali to, čo sme chceli a čo sme si povedali. V tretej tretine sme začali domácich dostávať pod tlak, ale dali sme z toho iba jeden gól. O výsledku rozhodli prvé dve tretiny, hlavne úvod tej prvej, keď sme nevyužili prečíslenie a namiesto vedenia sme dostali dva góly my a nakoniec sme museli doháňať skóre 0:3. Veľmi si cením privítanie v Poprade od divákov, milo ma to potešilo. Ja mám na Poprad iba dobré spomienky, je v mojom srdci a budem im fandiť, aby dosiahli úspech po ktorom túžia. Nás čakajú najbližšie Nové Zámky, je to zápas, keď musíme vyhrať a vtedy prichádza nervozita. Budem sa snažiť s tímom pracovať, aby sme do konca sezóny dosiahli náš cieľ.

Hlasy po zápase: zdroj HK Poprad

M.N. text, foto