HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Slovan Bratislava 1:7

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Slovan Bratislava 1:7 (0:1, 1:2, 0:4)

Góly a asistencie:

39. Jurík (Walega, Salija) – 2. Sukeľ (Gašpar), 22. Kytnár (Breton, Harris), 23. Valach (Gašpar, Beňo), 42. Rapuzzi (MacKenzie), 48. Rapuzzi (MacKenzie, Haščák), 56. Haščák, 60. Harris (Gašpar, Gachulinec)

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Ivannikov (Kozel) – Varttinen, Ventelä, Mezovský, Salija, Droppa, Krempaský – Hovorka, Kriška, Handlovský – Karpinnen, Walega, Obdržálek – Paločko, Haluška, Jurík – Feherpataky, Nemec, Dunčko

 

HC Slovan Bratislava: Windsor (Hlavaj) – Golian, MacKenzie, Maier, Gachulinec, Breton, Valach, Beňo – Haščák, Rapuzzi, Yogan – Jääskeläinen, Harris, Fominykh – Gašpar, Kytnár, Sukeľ – Šotek, Preisinger, Belluš

 

Ohlasy po zápase:

Róbert Dome:

"Myslím si, že sme dnes hrali celkom fajn. Boli sme silní na puku. Domáci mali samozrejme aj nejaké šance, ale celkovo si myslím, že sme boli dnes lepším mužstvom a zaslúžene sme vyhrali."

Milan Jančuška

"Veľmi ťažko sa mi hodnotí dnešný zápas, lebo už pred zápasom sme mali problémy so zranenými hráčmi a v zápase sa zranili ďalší či Ventelä alebo Kozel. Ja pevne verím, že Kozel bude v poriadku, lebo to nevyzeralo dobre. Dohrávali sme s torzom, chalani bojovali, snažili sa. Po druhej tretine bolo 3:1, ale sily odchádzali a hrať na tri päťky proti štyrom päťkám Slovanu to je veľmi náročné a ťažké. Ako sily odchádzali tak pribúdali aj chyby a dostali sme zbytočné góly. Patrik mal problémy s dýchaním, dostal pukom do oblasti krku. Ja pevne verím, že to nebude nič vážne a, že bude čoskoro v poriadku."