Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Slovan Bratislava 1:7

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Slovan Bratislava 1:7 (0:1, 1:2, 0:4)

Góly a asistencie:

39. Jurík (Walega, Salija) – 2. Sukeľ (Gašpar), 22. Kytnár (Breton, Harris), 23. Valach (Gašpar, Beňo), 42. Rapuzzi (MacKenzie), 48. Rapuzzi (MacKenzie, Haščák), 56. Haščák, 60. Harris (Gašpar, Gachulinec)

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Ivannikov (Kozel) – Varttinen, Ventelä, Mezovský, Salija, Droppa, Krempaský – Hovorka, Kriška, Handlovský – Karpinnen, Walega, Obdržálek – Paločko, Haluška, Jurík – Feherpataky, Nemec, Dunčko

 

HC Slovan Bratislava: Windsor (Hlavaj) – Golian, MacKenzie, Maier, Gachulinec, Breton, Valach, Beňo – Haščák, Rapuzzi, Yogan – Jääskeläinen, Harris, Fominykh – Gašpar, Kytnár, Sukeľ – Šotek, Preisinger, Belluš

 

Ohlasy po zápase:

Róbert Dome:

"Myslím si, že sme dnes hrali celkom fajn. Boli sme silní na puku. Domáci mali samozrejme aj nejaké šance, ale celkovo si myslím, že sme boli dnes lepším mužstvom a zaslúžene sme vyhrali."

Milan Jančuška

"Veľmi ťažko sa mi hodnotí dnešný zápas, lebo už pred zápasom sme mali problémy so zranenými hráčmi a v zápase sa zranili ďalší či Ventelä alebo Kozel. Ja pevne verím, že Kozel bude v poriadku, lebo to nevyzeralo dobre. Dohrávali sme s torzom, chalani bojovali, snažili sa. Po druhej tretine bolo 3:1, ale sily odchádzali a hrať na tri päťky proti štyrom päťkám Slovanu to je veľmi náročné a ťažké. Ako sily odchádzali tak pribúdali aj chyby a dostali sme zbytočné góly. Patrik mal problémy s dýchaním, dostal pukom do oblasti krku. Ja pevne verím, že to nebude nič vážne a, že bude čoskoro v poriadku."