Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

HC 05´Banská Bystrica - MHk 32 Liptovský Mikuláš 8:1

HC 05´Banská Bystrica - MHk 32 Liptovský Mikuláš 8:1 (2:0, 3:1, 3:0)

Góly a asistencie:

6. Galbavý (Björkung, Bubela), 18. Výhonský (Kabáč, Tamáši), 29. Kabáč (Výhonský, Tamáši), 33. Vašaš (Melcher), 40. Výhonský (Kabáč), 47. Tamáši (Björkung, Kabáč), 50. Bubela, 57. Fossier (Bačik, Ščerbak) – 39. Paločko (Šepelev) 

HC 05´Banská Bystrica: Weninger (Belányi) – Bačik, Cardwell, Björkung, Kostromitin, Žiak, Boldižár, Jendroľ, Rákoš – Fossier, Berger, Ščerbak – Gabor, Bubela, Galbavý – Výhonský, Tamáši, Kabáč – Vašaš, Sojka, Melcher

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Ivannikov (Kozel) – Droppa, Ventelä, Šepelev, Salija, Varttinen, Nemec – Karpinnen, Hovorka, Handlovský – Paločko, Kriška, Obdržálek – Haluška, Jurík, Kalousek – Dunčko

 

Hlasy po zápase:

Milan Jančuška:

"Som veľmi sklamaný, ťažko sa mi zápas hodnotí. Aj napriek tomu, že máme osem zranených hráčov a hrali sme na tri päťky, tak som si to inak predstavoval. Dostali sme lacné góly po tečoch a dorážkach a následne sa všetko zosypalo ako domček z karát.

Je ťažké hodnotiť výkon brankára Ivannikova. Prišiel k nám iba včera, ale inkasoval nešťastné góly po tečoch, dorážkach. Vypili sme si aj s ním pohár horkosti až do dna. Ja hlavne verím, že čo najskôr sa dajú zranení hráči do poriadku, aby sme mohli hrať na štyri päťky a zarotovať so zostavou. V tomto aktuálnom stave hrať je veľmi ťažké."

Ivan Droppa (BB):

"Od prvej minúty sme mali zápas pevne v rukách. Presadili sme sa aj strelecky, keď sme našli takpovediac sviatočných strelcov v tíme, ale sme radi, že nám to tam padlo. Musíme však i po tomto zápase zostať pevne nohami na zemi, pretože vo štvrtok nás čaká ťažký zápas vo Zvolene. Tešiť sa môžeme iba do polnoci a od zajtra znovu makať na našich dlhodobých cieľoch. Dnes, pokým sme nezačali veľmi vymýšľať, tak súper príliš z hry nemal a potešila ma streľba, že sme išli do bránky a v priestore pred ňou sme zaknihovali štyri góly. To nebývalo zvykom. Malo by sa tak diať každý zápas, takéto góly sme potrebovali."

zdroj: TASR