HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

HC 05´Banská Bystrica - MHk 32 Liptovský Mikuláš 8:1

HC 05´Banská Bystrica - MHk 32 Liptovský Mikuláš 8:1 (2:0, 3:1, 3:0)

Góly a asistencie:

6. Galbavý (Björkung, Bubela), 18. Výhonský (Kabáč, Tamáši), 29. Kabáč (Výhonský, Tamáši), 33. Vašaš (Melcher), 40. Výhonský (Kabáč), 47. Tamáši (Björkung, Kabáč), 50. Bubela, 57. Fossier (Bačik, Ščerbak) – 39. Paločko (Šepelev) 

HC 05´Banská Bystrica: Weninger (Belányi) – Bačik, Cardwell, Björkung, Kostromitin, Žiak, Boldižár, Jendroľ, Rákoš – Fossier, Berger, Ščerbak – Gabor, Bubela, Galbavý – Výhonský, Tamáši, Kabáč – Vašaš, Sojka, Melcher

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Ivannikov (Kozel) – Droppa, Ventelä, Šepelev, Salija, Varttinen, Nemec – Karpinnen, Hovorka, Handlovský – Paločko, Kriška, Obdržálek – Haluška, Jurík, Kalousek – Dunčko

 

Hlasy po zápase:

Milan Jančuška:

"Som veľmi sklamaný, ťažko sa mi zápas hodnotí. Aj napriek tomu, že máme osem zranených hráčov a hrali sme na tri päťky, tak som si to inak predstavoval. Dostali sme lacné góly po tečoch a dorážkach a následne sa všetko zosypalo ako domček z karát.

Je ťažké hodnotiť výkon brankára Ivannikova. Prišiel k nám iba včera, ale inkasoval nešťastné góly po tečoch, dorážkach. Vypili sme si aj s ním pohár horkosti až do dna. Ja hlavne verím, že čo najskôr sa dajú zranení hráči do poriadku, aby sme mohli hrať na štyri päťky a zarotovať so zostavou. V tomto aktuálnom stave hrať je veľmi ťažké."

Ivan Droppa (BB):

"Od prvej minúty sme mali zápas pevne v rukách. Presadili sme sa aj strelecky, keď sme našli takpovediac sviatočných strelcov v tíme, ale sme radi, že nám to tam padlo. Musíme však i po tomto zápase zostať pevne nohami na zemi, pretože vo štvrtok nás čaká ťažký zápas vo Zvolene. Tešiť sa môžeme iba do polnoci a od zajtra znovu makať na našich dlhodobých cieľoch. Dnes, pokým sme nezačali veľmi vymýšľať, tak súper príliš z hry nemal a potešila ma streľba, že sme išli do bránky a v priestore pred ňou sme zaknihovali štyri góly. To nebývalo zvykom. Malo by sa tak diať každý zápas, takéto góly sme potrebovali."

zdroj: TASR