HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Súboj o body na ľade "Oceliarov"

pridané: 12.12.2021

Tipos extraliga pokračuje v nedeľu 12. decembra 27. kolom, v ktorom sa predstavíme na ľade Košíc o 16.00 hod.

HC Košice majú na svojom konte 35 bodov za jedenásť vyhratych zápasov a dve prehry v predĺžení. Aktuálne im patrí piata priečka, na štvrté Michalovce strácajú šesť bodov. Práve Michalovce boli ich posledným súperom, ktorého privítali "Oceliari" v domácej Steel aréne. V tomto meraní síl boli úspešnejšie Košice a nad michalovskými "Líškami"vyhrali 5:3. Tím trénera Kaskinena sa posilnil o obrancu Luca Snuggeruda a do útoku získal talentovaného Liptáka Michala Mrázika. Najproduktívnejší hráč je s 25 bodmi Michal Chovan, najlepším strelcom je Pavel Khlufek so 14 gólmi.
 
My sme si v uplynulom kole pripísali na konto víťazstvo 3:1 v domácom zápase nad Duklou Trenčín. V zápase sa gólovo presadil Lukáš Handlovský, ktorý prišiel do mužstva z Popradu výmenou za Samuela Petráša. Dvanáste miesto nám zostalo, dotiahli sme sa, ale na jeden bod k Novým Zámkom a Banskej Bystrici. Našim najproduktívnejším hráčom a zároveň aj najlepším strelcom je Martin Kriška, ktorý má 19 bodov za 10 gólov a 9 asistencií.
 
Vzájomné zápasy s Košicami v aktuálnej sezóne vychádzajú v prospech nášho súpera. V prvom meraní síl sme prehrali v Košiciach 2:5 a v domácom stretnutí sme ťahali opäť za kratší koniec s výsledkom 1:6.