Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Súboj o body na ľade "Oceliarov"

pridané: 12.12.2021

Tipos extraliga pokračuje v nedeľu 12. decembra 27. kolom, v ktorom sa predstavíme na ľade Košíc o 16.00 hod.

HC Košice majú na svojom konte 35 bodov za jedenásť vyhratych zápasov a dve prehry v predĺžení. Aktuálne im patrí piata priečka, na štvrté Michalovce strácajú šesť bodov. Práve Michalovce boli ich posledným súperom, ktorého privítali "Oceliari" v domácej Steel aréne. V tomto meraní síl boli úspešnejšie Košice a nad michalovskými "Líškami"vyhrali 5:3. Tím trénera Kaskinena sa posilnil o obrancu Luca Snuggeruda a do útoku získal talentovaného Liptáka Michala Mrázika. Najproduktívnejší hráč je s 25 bodmi Michal Chovan, najlepším strelcom je Pavel Khlufek so 14 gólmi.
 
My sme si v uplynulom kole pripísali na konto víťazstvo 3:1 v domácom zápase nad Duklou Trenčín. V zápase sa gólovo presadil Lukáš Handlovský, ktorý prišiel do mužstva z Popradu výmenou za Samuela Petráša. Dvanáste miesto nám zostalo, dotiahli sme sa, ale na jeden bod k Novým Zámkom a Banskej Bystrici. Našim najproduktívnejším hráčom a zároveň aj najlepším strelcom je Martin Kriška, ktorý má 19 bodov za 10 gólov a 9 asistencií.
 
Vzájomné zápasy s Košicami v aktuálnej sezóne vychádzajú v prospech nášho súpera. V prvom meraní síl sme prehrali v Košiciach 2:5 a v domácom stretnutí sme ťahali opäť za kratší koniec s výsledkom 1:6.