HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Play Off je tu!!!

pridané: 09.02.2016

Hokejová sezóna dospela do svojho najdôležitejšieho štádia. Základná časť je minulosťou a prichádza vyraďovacia časť. Už nie je miesto na chyby.

„EŠKA“ skončila v tabuľke na treťom mieste za Bardejovom a Novými Zámkami. Žreb nám postavil do štvrťfinálovej cesty súpera, s ktorým sa v tejto fáze stretneme po štvrtý krát.

Michalovce môžeme nazvať aj „náš tradičný súper“. V sezóne 2011/2012 nás vyradili 2:3 na zápasy, aj keď sme vstupovali do série ako vyššie postavené mužstvo. V nasledujúcej sezóne 2012/2013 sme sa s Duklou Michalovce stretli v štvrťfinále opäť, a aj vtedy nás porazili 2:3 na zápasy. Do série sme vtedy vstúpili z nevýhodnejšej pozície. Do tretice sme sa s Michalovcami stretli v štvrťfinále minulej sezóny 2014/2015. Do série sme išli ako favoriti, séria to ale bola náročná, a Zemplínčanov sme porazili 3:2 na zápasy. Máme tak stále nášmu súperovi v prvom kole vyradovačky čo vracať. Opäť sa očakáva ťažká séria.

Veríme, že s VAMI zvládneme úvodný krok v tohtoročnom Play Off. Potrebujeme ťa vo štvrtok a piatok o 17:00 na zimáku. Potrebujeme tvoju podporu! Pomôž nám prekonať prvú prekážku na ceste do baráže. Podpor nás svojou prítomnosťou v Enel aréne, podpor nás svojimi hlasivkami. My sa ti budeme snažiť odvďačiť dvoma výhrami.

Lístky si môžete kúpiť v predpredaji na tradičných miestach v Informačnom centre mesta na Pešej zóne v Dome Služieb a v JL aréne (bar).

Na zápasoch Vás čaká tradičná súťaž o atraktívne ceny v strelbe na bránku počas druhej prestávky. Neváhajte a navštívte štvrťfinálové stretnutia 1.hokejovej ligy

 „EŠKA“ DO TOHO!!!

 

ŠTVRŤFINÁLE     1. hokejovej ligy

11.2.    17:00  

MHK 32 Liptovský Mikuláš HK Dukla Michalovce

12.2.    17:00  

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Dukla Michalovce

 

A ako to vidia naše mladé pušky, odchovanci „EŠKY“?  Kukaj tu.