Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

V piatok 10.decembra hostíme Duklu Trenčín

pridané: 10.12.2021

Uplynulý zápas s prívlastkom šesťbodový na ľade súpera v Nových Zámkoch nám nevyšiel podľa predstáv. Po dvoch tretinách bol stav stretnutia vyrovnaný, nakoniec sa však z výhry 4:3 a troch bodov tešil domáci celok. Zostalo nám tak posledné miesto v tabuľke, Nové Zámky si polepšili a nachádzajú sa na desiatej priečke. Jedenáste miesto patrí Banskej Bystrici s 22 bodmi.

Dukla Trenčín sa nachádza na siedmom mieste s 29 bodmi za 9 vyhratých duelov v riadnom hracom čase a jednu výhru po predĺžení. V uplynulom kole si "vojaci" poradili na domácom ľade s Michalovcami 3:1. Klub po vzájomnej dohode ukončil spoluprácu s trénerom Jánom Paradavým, ktorého nahradil 40-ročný fínsky tréner Tero Lehterä. Posledné štyri sezóny pôsobil vo fínskom klube SaiPa. Asistentimi fínskeho trénera sú Peter Fruhauf a Viliam Čacho.

Najproduktívnejším hráčom Trenčína je Josef Mikyska, ktorý má na svojom konte 19 bodov za päť gólov a štrnásť asistencií. O dva body menej má Lukáš Paukovček. Najlepším strelcom je Radoslav Tybor s deviatimi gólmi. Trenčiansku svätyňu ochraňuje Michal Valent (89,95%) s kolegom Benom Bowsom (89,52%).

Našim najproduktívnejším hráčom je stále Petr Obdržálek s osemnástimi bodmi a najlepším strelcom je Martin Kriška. S Duklou Trenčín sme si v aktuálnom ročníku Tipos extraligy merali sily dva krát. V prvom dueli sme zvíťazili na domácom ľade 4:0, druhé stretnutie sme prehrali o gól 2:3. 

S Trenčínom potrebujeme doma bodovať. Do zápasu nenastúpia z dôvodov zranení: Michalík, Shepelev, Haluška, Salija, Kuráli, Obdržálek.