HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Dnes šesťbodový zápas v Nových Zámkoch

Kolotoč zápasov pokračuje v utorok 7.decembra 24.kolom Tipos extraligy. Po troch domácich zápasoch za sebou vycestujeme na stretnutie za súperom do Nových Zámkov. 
 
Náš sused z tabuľky v uplynulom kole prekvapil a vyhral v Michalovciach 4:2. Novozámčania nás tak predbehli v tabuľke o jeden bod, patrí im jedenásta priečka s 22 bodmi. Tím trénera Majorossa posilnil svoje ofenzívne rady o skúseného krídeľníka Petra Šišovského, ktorý prišiel do Zámkov z Popradu. Definitívne rady vystužil viacnásobný slovenský reprezentant Lukáš Kozák. Klub ukončil spoluprácu s brankárom Christianom Engstrandom a brankársku otázku vyriešil príchodom kanadského gólmana Dana Bakalu. Najproduktívnejší hráč "Býkov" Tomáš Klempa má na svojom konte 18 bodov za 5 gólov a 13 asistencií. Najlepším strelcom je Juraj Šiška s jedenástimi gólmi.
 
S Novými Zámkami sme sa v aktuálnom ročníku Tipos extraligy stretli už v dvoch zápasoch. V prvom stretnutí, sme vycestovali za súperom no domov sme odišli s prehrou 1:3. Druhý zápas na našom domácom ľade sme opäť ťahali za kratší koniec s výsledkom 3:4. Je čas súperovi vrátiť požičané a doniesť domov dôležité body.