Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Dnes šesťbodový zápas v Nových Zámkoch

Kolotoč zápasov pokračuje v utorok 7.decembra 24.kolom Tipos extraligy. Po troch domácich zápasoch za sebou vycestujeme na stretnutie za súperom do Nových Zámkov. 
 
Náš sused z tabuľky v uplynulom kole prekvapil a vyhral v Michalovciach 4:2. Novozámčania nás tak predbehli v tabuľke o jeden bod, patrí im jedenásta priečka s 22 bodmi. Tím trénera Majorossa posilnil svoje ofenzívne rady o skúseného krídeľníka Petra Šišovského, ktorý prišiel do Zámkov z Popradu. Definitívne rady vystužil viacnásobný slovenský reprezentant Lukáš Kozák. Klub ukončil spoluprácu s brankárom Christianom Engstrandom a brankársku otázku vyriešil príchodom kanadského gólmana Dana Bakalu. Najproduktívnejší hráč "Býkov" Tomáš Klempa má na svojom konte 18 bodov za 5 gólov a 13 asistencií. Najlepším strelcom je Juraj Šiška s jedenástimi gólmi.
 
S Novými Zámkami sme sa v aktuálnom ročníku Tipos extraligy stretli už v dvoch zápasoch. V prvom stretnutí, sme vycestovali za súperom no domov sme odišli s prehrou 1:3. Druhý zápas na našom domácom ľade sme opäť ťahali za kratší koniec s výsledkom 3:4. Je čas súperovi vrátiť požičané a doniesť domov dôležité body.