HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Prešov sme po vynikajúcom výkone deklasovali 6:0

MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC Grotto Prešov 6:0 (2:0, 1:0, 3:0)

Góly a asistencie: 8. Walega (Hovorka, Ventelä), 13. Salija (Obdržálek), 36.Jurík (Obdržálek) 41. Ventelä (Hovorka), 45. Jurík (Hovorka), 60.Kriška (Ventelä)
 
MHk 32 Liptovský Mikuláš: Vošvrda (Kozel) – Varttinen, Ventelä, Varttinen, Kurali, Salija, Shepelev, Mezovský, Feherpataky – Kriška, Hovorka, Uhrík – Jurík, Petráš, Obdržálek – Paločko, Walega, Haluška – Dunčko, Kalousek, Nemec
 
HC GROTTO Prešov: Bespalov (Petrík) – Bakala, Rajnoha, Rais, Růžička, Turan, Jendroľ, Ťavoda, Fekiač – Michnáč, Čacho, Welychka – Šimun, Zagrapan, Sýkora – Lalík, Fekiač, Žilka – Miškuf, Klíma, Nauš
 
Hlasy po zápase:
Juraj Jurík "Výsledok hovorí asi jasne, ale ja by som bol aj tak trochu zdržanlivý, pretože si myslím, že prvá tretina bola v našej réžii, ale do druhej sme nenastúpili dobre, tam boli dve presilovky hostí, kde nás podržal Vošvec. Súper mal dnes vyložene gólové šance, ale nám to tam potom napadalo. Musím povedať, že si nepamätám kedy sme dali viac, ako štyri alebo päť gólov. Celú sezónu, to je také naše trápenie. Teraz to konečne vyšlo a hlavne, že sme to vzadu zavreli na nulu. Je to cenné víťazstvo pre nás."
 
Tomáš Vošvrda "Ja som šťastný hlavne za tri body a za to, že sme odohrali celých šesťdesiat minút rovnako. Ja si to veľmi cením, lebo bol to konečne výkon celých šesťdesiat minút. Je to síce 6:0, myslím si ale že padlo viac gólov, ako malo, ten obraz hry asi nebol na 6:0, to si priznajme, ale sme šťastní, že chlapci dali góly a tá nula je niečo naviac."