Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Po troch domácich stretnutiach nás čaká súboj na Spiši

Piatkový súboj s mužstvom z desiatej priečky začína o 18.00 hod na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. Novovešťania majú odohratých 16 zápasov, o dva menej ako naše mužstvo. Zverenci trénera Miroslava Mosnára majú na konte 18 bodov za 5 vyhratých zápasov a tri prehry po predĺžení.

V uplynulom kole hrali vyrovnanú partiu s Duklou Trenčín kedy o víťazstve Trenčína 5:4 rozhodlo až predĺženie. Spišská Nová Ves počas reprezentačnej prestávky posilnila káder o dvadsaťpäťročného kanadského centra Dante Salitura a z tímu Bratislava Capitals zavítal na Spiš útočník David Levin. Zo Spiša sa sťahuje do Žiliny Marco Halama na výmenu za obrancu Michala Chatrnúcha. Štyria mladíci Olejník, Petrek, Džugan a Novák majú striedavé štarty v kluboch Tipos SHL.

Najproduktívnejším hráčom HK Spišská Nová Ves je obranca M.D.Petgrave, ktorý má na konte desať bodov za tri góly a sedem asistencií. Najlepším strelcom je O.I.Nieminen s piatimi gólmi. Našim najproduktívnejším hráčom zostáva naďalej Petr Obdržálek s 15 bodmi a najlepším strelcom je Martin Kriška so šiestimi gólmi.

Posledným tímom, nad ktorým sme dokázali naplno bodovať sú práve "Rysy". Pred našim domácim publikom sme vyhrali 3:1.