Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Dnes proti lídrovi tabuľky

pridané: 19.11.2021

V piatok 19. októbra hostíme doma prvý tím z tabuľky HK Nitru. Stretnutie začína o 17.00 hod a bude sa konať v režime KZ (kompletne zaočkovaní).

Hostia z Nitry majú po šestnástich zápasoch na konte 32 bodov za osem vyhratých duelov a štyri výhry po predĺžení. Na druhom až štvrtom mieste sú so stratou jediného bodu HKM Zvolen, Slovan Bratislava a Michalovce. Nitra si tak určite bude chcieť udržať svoju pozíciu a nič nenechá na náhodu. V uplynulom kole narazili hokejisti spod Zobora na Michalovce, s ktorými si poradili na domácom ľade 3:0. Najproduktívnejším hráčom tímu je dvadsaťdvaročný útočník Samuel Buček s devätnástimi bodmi za jedenásť gólov a osem asistencií. Len o bod menej má Marek Tvrdoň, ktorý má na svojom konte 4 góly a 14 asistencií.

Náš tím prehral už šiesty zápas v rade, keď po reprezentačnej prestávke nestačil na Zvolen s výsledkom 1:5. Zvolenčania vyslali na našeho gólmana až 43 striel a našim jediným strelcom bol Arturs Salija, ktorý sa po zranení zaradil opäť do zostavy tímu. S Nitrou sme sa stretli v aktuálnom ročníku Tipos extraligy v šiestom kole, kedy o víťazstve Nitry rozhodlo až predĺženie.