HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Dnes proti lídrovi tabuľky

pridané: 19.11.2021

V piatok 19. októbra hostíme doma prvý tím z tabuľky HK Nitru. Stretnutie začína o 17.00 hod a bude sa konať v režime KZ (kompletne zaočkovaní).

Hostia z Nitry majú po šestnástich zápasoch na konte 32 bodov za osem vyhratých duelov a štyri výhry po predĺžení. Na druhom až štvrtom mieste sú so stratou jediného bodu HKM Zvolen, Slovan Bratislava a Michalovce. Nitra si tak určite bude chcieť udržať svoju pozíciu a nič nenechá na náhodu. V uplynulom kole narazili hokejisti spod Zobora na Michalovce, s ktorými si poradili na domácom ľade 3:0. Najproduktívnejším hráčom tímu je dvadsaťdvaročný útočník Samuel Buček s devätnástimi bodmi za jedenásť gólov a osem asistencií. Len o bod menej má Marek Tvrdoň, ktorý má na svojom konte 4 góly a 14 asistencií.

Náš tím prehral už šiesty zápas v rade, keď po reprezentačnej prestávke nestačil na Zvolen s výsledkom 1:5. Zvolenčania vyslali na našeho gólmana až 43 striel a našim jediným strelcom bol Arturs Salija, ktorý sa po zranení zaradil opäť do zostavy tímu. S Nitrou sme sa stretli v aktuálnom ročníku Tipos extraligy v šiestom kole, kedy o víťazstve Nitry rozhodlo až predĺženie.