Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Po prestávke vycestujeme do Zvolena

pridané: 15.11.2021

Po reprezentačnej prestávke pokračuje 17. novembra program Tipos extraligy šestnástym kolom, v ktorom narazíme na majstra zo Zvolena. Stretnutie začína na zimnom štadióne vo Zvolene o 17.00 hod.

Zvolen má po pätnástich odohratých zápasoch dvadsaťosem bodov za osem výhier v riadnom hracom čase a dve výhry po predĺžení. V tabuľke Tipos extraligy mu patrí štvrté miesto. Posledným súperom rytierov pred reprezentačnou prestávkou boli Michalovce, ktoré zdolali majstra 5:4. Najproduktívnejším hráčom zvolenčanov je Peter Zuzin, ktorý má na svojom konte dvanásť bodov za sedem gólov a päť asistencií.

Našim posledným súperom pred prestávkou boli HC Košice, ktoré nám na domácom ľade uštedrili prehru 1:6. Po štrnástich zápasoch sme na poslednom mieste s jedenástimi bodmi a máme 5 zápasovú šnúru prehier. Najproduktívnejším hráčom je Petr Obdržálek s dvanástimi bodmi za dva góly a desať asistencií. 

S našim dnešným súperom sme si sily zmerali na našom domácom ľade v piatom kole nového ročníka Tipos extraligy, kedy sme nad zvolenskými "rytiermi" dokázali vyhrať 3:2.