HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Po prestávke vycestujeme do Zvolena

pridané: 15.11.2021

Po reprezentačnej prestávke pokračuje 17. novembra program Tipos extraligy šestnástym kolom, v ktorom narazíme na majstra zo Zvolena. Stretnutie začína na zimnom štadióne vo Zvolene o 17.00 hod.

Zvolen má po pätnástich odohratých zápasoch dvadsaťosem bodov za osem výhier v riadnom hracom čase a dve výhry po predĺžení. V tabuľke Tipos extraligy mu patrí štvrté miesto. Posledným súperom rytierov pred reprezentačnou prestávkou boli Michalovce, ktoré zdolali majstra 5:4. Najproduktívnejším hráčom zvolenčanov je Peter Zuzin, ktorý má na svojom konte dvanásť bodov za sedem gólov a päť asistencií.

Našim posledným súperom pred prestávkou boli HC Košice, ktoré nám na domácom ľade uštedrili prehru 1:6. Po štrnástich zápasoch sme na poslednom mieste s jedenástimi bodmi a máme 5 zápasovú šnúru prehier. Najproduktívnejším hráčom je Petr Obdržálek s dvanástimi bodmi za dva góly a desať asistencií. 

S našim dnešným súperom sme si sily zmerali na našom domácom ľade v piatom kole nového ročníka Tipos extraligy, kedy sme nad zvolenskými "rytiermi" dokázali vyhrať 3:2.