HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Pred reprezentačnou prestávkou privítame doma Košice

pridané: 07.11.2021

V poslednom domácom zápase pred nastávajúcou reprezentačnou prestávkou privítame na domácom ľade hostí z Košíc. "Oceliari" sú na piatom mieste v tabuľke Tipos extraligy so ziskom 23 bodov. Zo štrnástich odohratých zápasov sa im zvíťaziť podarilo sedem krát. Po jednom bode si pripísali na konto v dvoch zápasoch za prehry po predĺžení a v piatich stretnutiach zvíťazil súper. 

Posledné dve kolá sa Košiciam nedarilo a najprv prehrali na Slovane tesne 2:3, a uplynulé kolo ťahali za kratší koniec na domácom ľade, kedy proti Michalovciam prehrali po predĺžení 1:2. Bodovým lídrom oceliarov je Allan Mathew James McPherson so sedemnástimi bodmi za štyri góly a trinásť asistencií. Najlepším strelcom Košičanov je Pavel Klhufek, ktorý dal v trinástich dueloch 9 gólov.

S Košicami sme si zmerali v aktuálnom ročníku Tipos extraligy svoje sily vo štvrtom kole s výsledkom 5:2 pre zverencov trénera Kaskinena. Patrí nám jedenásta priečka s jedenástimi bodmi, za nami je už len nováčik zo Spišskej Novej Vsi s rovnakým počtom bodov len horším skóre. V posledných štyroch zápasoch sme získali len jeden bod, za prehru po samostatných nájazdoch v Prešove. Potrebovali by sme prelomiť negatívnu sériu a bodovať naplno. Bodovým lídrom zostáva aj naďalej Petr Obdržálek s dvanástimi bodmi za dva góly a desať asistencií.