Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Pred reprezentačnou prestávkou privítame doma Košice

pridané: 07.11.2021

V poslednom domácom zápase pred nastávajúcou reprezentačnou prestávkou privítame na domácom ľade hostí z Košíc. "Oceliari" sú na piatom mieste v tabuľke Tipos extraligy so ziskom 23 bodov. Zo štrnástich odohratých zápasov sa im zvíťaziť podarilo sedem krát. Po jednom bode si pripísali na konto v dvoch zápasoch za prehry po predĺžení a v piatich stretnutiach zvíťazil súper. 

Posledné dve kolá sa Košiciam nedarilo a najprv prehrali na Slovane tesne 2:3, a uplynulé kolo ťahali za kratší koniec na domácom ľade, kedy proti Michalovciam prehrali po predĺžení 1:2. Bodovým lídrom oceliarov je Allan Mathew James McPherson so sedemnástimi bodmi za štyri góly a trinásť asistencií. Najlepším strelcom Košičanov je Pavel Klhufek, ktorý dal v trinástich dueloch 9 gólov.

S Košicami sme si zmerali v aktuálnom ročníku Tipos extraligy svoje sily vo štvrtom kole s výsledkom 5:2 pre zverencov trénera Kaskinena. Patrí nám jedenásta priečka s jedenástimi bodmi, za nami je už len nováčik zo Spišskej Novej Vsi s rovnakým počtom bodov len horším skóre. V posledných štyroch zápasoch sme získali len jeden bod, za prehru po samostatných nájazdoch v Prešove. Potrebovali by sme prelomiť negatívnu sériu a bodovať naplno. Bodovým lídrom zostáva aj naďalej Petr Obdržálek s dvanástimi bodmi za dva góly a desať asistencií.