HC 19 Humenné
HC Košice
HC MIKRON Nové Zámky
HC SLOVAN Bratislava
HC ‘05 Banská Bystrica
HK Dukla Ingema Michalovce
HK DUKLA Trenčín
HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK Nitra
HK Poprad
HKM Zvolen
Logo
Logo

Audio a video priestory na Zimnom štadióne

pridané: 06.11.2021

Súčasťou modernizácie nášho Zimného štadióna bolo doplnenie a skvalitnenie audio zariadení a nainštalovanie LED obrazoviek „kocky“, ktorá je dominantou nad ľadovou plochou. Dovolíme si tvrdiť, že momentálne máme jednu z najmodernejších „kociek“ na Slovensku, ktorá ponúka rôzne možnosti, pre lepší zážitok z našich zápasov.

V tejto súvislosti sme radi, že intenzívne spolupracujeme s firmou KING Light & Sound, ktorá technicky zabezpečuje veľké kultúrne podujatia po celom Slovensku. Prevádzkuje aj naše zariadenia a úzko s nami spolupracuje na ďalších možnostiach video záznamov.

Martin Borsík, marketingový manažér:

"S riaditeľom firmy KING Light & Sound Matúšom Kráľom komunikujeme o možnostiach doplnení jednotlivých kamier a video záznamov, tak aby bol divák ešte viac vtiahnutý do diania zápasu a neušli mu podstatné momenty z našej hry. Stále sme v štádiu, kedy sa snažíme brať si príklad a odkukávať možnosti z iných top klubov, kde majú takéto zariadenie už dlhé roky. Tešíme sa, že máme takéto možnosti a budeme pracovať na tom, aby sme ich aj maximálne využili“.