Logo
Hlavný sponzor
Liptovský Mikuláš - Mesto pre všetkých

Audio a video priestory na Zimnom štadióne

pridané: 06.11.2021

Súčasťou modernizácie nášho Zimného štadióna bolo doplnenie a skvalitnenie audio zariadení a nainštalovanie LED obrazoviek „kocky“, ktorá je dominantou nad ľadovou plochou. Dovolíme si tvrdiť, že momentálne máme jednu z najmodernejších „kociek“ na Slovensku, ktorá ponúka rôzne možnosti, pre lepší zážitok z našich zápasov.

V tejto súvislosti sme radi, že intenzívne spolupracujeme s firmou KING Light & Sound, ktorá technicky zabezpečuje veľké kultúrne podujatia po celom Slovensku. Prevádzkuje aj naše zariadenia a úzko s nami spolupracuje na ďalších možnostiach video záznamov.

Martin Borsík, marketingový manažér:

"S riaditeľom firmy KING Light & Sound Matúšom Kráľom komunikujeme o možnostiach doplnení jednotlivých kamier a video záznamov, tak aby bol divák ešte viac vtiahnutý do diania zápasu a neušli mu podstatné momenty z našej hry. Stále sme v štádiu, kedy sa snažíme brať si príklad a odkukávať možnosti z iných top klubov, kde majú takéto zariadenie už dlhé roky. Tešíme sa, že máme takéto možnosti a budeme pracovať na tom, aby sme ich aj maximálne využili“.